Aktivni odmor

Restoran & lounge bar Imperium

This post is also available in: English

 

Imperium je ekskluzivni restoran, lounge bar, slastičarna i klub koji izgledom, udobnošću, dobrim izborom hrane i pića i najbitnije kvalitetnim odabirom glazbe privlači šire slojeve društva.

Relativno malim i tamnim stubištem penjete u prostor, a onda vam se otvara 2000 m2 restorana, barova, diskoteka, sve u jednom, okruženi staklenim stjenkama, sa prekrasnim pogledom na more. Lokacija je izuzetno interesantna, sa jedne strane vidite Split, sa druge otoke, a oko vas uplovljavaju i isplovljavaju brodovi iz luke, pa je osnovna ideja bila da se u objektu osjećate kao na luksuznom krstarenju.

Dizajner prostora je poznati splitski arhitekt Duje Kaliterna koji je radio na uređenju svih poznatih barova u Hrvatskoj te dodao da mu je želja bila da objekt dugo zadrži moderan izgled i ne bude previše trendovski, već suvremen reprezentativni dio ponude grada Splita.

Namijenjen je različitoj potražnji od potrebe za poslovnim ručkom ili intimnom večerom, degustacije kave ili kolača do mogućnosti da navečer ostanete zaplesati u istom ambijentu uz glazbu uživo ili DJ gosta.

Može se podičiti i gastro kvalitetom u kojoj će sukladno podneblju prevladavati svježa mediteranska kuhinja i umijeće chefa Nikše Bobana, profesora suvremene gastronomije u privatnoj školi Valner. Kolači, torte, sladoledi iz vlastite kuhinje kao i jadranska riba, školjke, svježe začinske trave, vrhunsko maslinovo ulje, sezonsko povrće i namirnice s područja Dalmacije dominirat će Imperiovim menijem.

Kontakt

Adresa: Gat Svetog Duje (trajektni terminal), Split, Croatia
Rezervacije: +385 21 338 555

Radno vrijeme

Restoran: 11-23h
Lounge Bar & Passeseries: 07-01h
Klub: 21-04h

This post is also available in: English