Aktualno

Održana javna tribina s temom “Menadžment turističke destinacije”

This post is also available in: English

Predstavljen novi obrazovni program Visoke škole Aspira “MENADŽER TURISTIČKE DESTINACIJE
13.12.2012., hotel Atrium

Javna tribina s temom “Menadžment turističke destinacije – pokretač razvoja turizma i produljenja turističke sezone“ održana je 13.12.2012. u hotelu Atrium, u organizaciji Aspire – visoke škole za menadžment i dizajn. Sorganizator tribine bila je Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije uz potporu Ministarstva turizma Republike Hrvatske. Cilj javne tribine je ukazati na ulogu i važnost destinacijskog menadžmenta u funkciji razvoja hrvatskog turizma i produljenja turističke sezone, kao i odgovor na sve veću konkurentnost zemalja u našem okruženju.
Sudionici ove tribine bili su: Davor Ižaković, pomoćnik ministra turizma – Uprava za sustav turističkih zajednica i upravljanje turističkom destinacijom, Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Zdenka Šutak, Ministarstvo turizma, Pave Župan Rušković, stručnjakinja za destinacijski menadžment, a moderator tribine bila je gđa Ružica Mikačić.
Na tribini je predstavljen novi obrazovni program Visoke škole Aspira “MENADŽER TURISTIČKE DESTINACIJE“, te prijedlog organizacijske sheme upravljanja kompanijom za destinacijski menadžment (DMC), kao i organizacijom za destinacijski menadžment (DMO).

This post is also available in: English