Blog

Dragocjenosti Mediterana u svom punom sjaju

This post is also available in: English

[nivo effect=”fade” directionNav=”button” controlNav=”true” width=”600px” height=”360px”]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/11/klapa-libar-RIBARSKA-NOĆ-Large.jpg[/image]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/11/Privlaka-2.jpg[/image]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/11/Privlaka.jpg[/image]
[/nivo]
PRIVLAKA
Kristalno čisto more, ljekovita blata blagotvornih svojstava te blizina planine Velebit koja širi
mogućnosti rekreacije, prirodne su dragocjenosti na koje se oslanja turističko mjesto Privlaka. Prekrasne pješčane uvale u kombinaciji s ugodnim i kvalitetnim smještajnim objektima (pri čemu posebno ističemo izvrsno uređene privatne apartmane), već godinama održavaju ovo mjesto u samom vrhu turističke ponude za idiličan obiteljski odmor. Snažan je privlački turistički potencijal, koji ovu lokaciju čini pogodnom za okrjepu i oporavak u opuštajućem mediteranskom ambijentu.

Kako je Privlaka prepoznata i kao atraktivna surferska destinacija, a posjeduje i 21 km dugačku biciklističku stazu, i gosti koji se ni tijekom odmora ne žele odreći rekreacije, pronaći će ovdje odmor po mjeri. Mjesto nije zanemarilo ni posjetitelje željne zabave, pa je tako PRIVLAČKA NOĆ (04.08.) fino osmišljen spoj kulture, gastronomske ponude i tradicije, začinjen gostovanjem nekog od zvučnih glazbenih imena i raskošnim vatrometom. I za kraj – naša gastro preporuka: nemojte otići iz Privlake a da niste kušali čuvenu hobotnicu pripremljenu na privlački način, koju nude mjesni restorani. Ova ukusna delicija zaokružit će vaš posjet i učiniti vaše zadovoljstvo potpunim!

RIBARSKA NOĆ (19.07.) slavi Privlaku kao tradicionalno ribarsko mjesto, pa se ovom prigodom privlačka luka ukrašava kaletama za specifičan morski ugođaj, a gosti mogu uživati u raznovrsnim morskim delicijama. SMOTRA KLAPA (21.07.) razveselit će ljubitelje klapske pjesme u srcu ljetne
sezone.

Turistička zajednica općine Privlaka
Ivana Pavla II, 46
23233 Privlaka
Tel: 023/367-468
tzo.privlaka@zd.t-com.hr
www.privlaka-tz.hr
Foto: Arhiv TZO Privlaka

This post is also available in: English