Hot Spots destinacije

Okrug – zadovoljstvo ljetovanja

This post is also available in: English

Okrug 1

Okrug je smješten na otoku Čiovo samo 3 km od UNESCO- va grada Trogira. Okrug je najpopularnija  destinacija Rivijere Trogir. Raznolika ponuda smještaja i restorana, prekrasne plaže i uvale garantiraju Vam jedinstveni odmor i garanciju za ponovnim dolaskom. Blizina Splitskog aerodroma (7 km) čini Okrug jako pristupačnim svim europskim centrima kroz cijelu godinu i u ljetnoj sezoni. Idealan geografski položaj pruža mogućnost razgledavanja ostalih kulturnoturističkih središta.

Okrug je idealno mjesto za odmor u svim periodima godine. Svatko može uživati u prekrasnoj prirodi i dugim šetnjama duž obale pokraj mora. Otoci Kljuda, Drvenik Veliki i Mali i Šolta u blizini daju posebnu
atmosferu u okruženju jer se lako dolazi do njih brodom iz Trogira.Uvale Duboka i Široka u Okrugu idealne su za one koji traže pravi odmor i mir u sjeni borove šume a pružaju pogled na otočiće Fumiju i Kraljevac. Svake godine TZ Okrug provodi ekološke akcije čišćenja podmorja u predsezoni.

[nivo effect=”fade” directionNav=”button” controlNav=”true” width=”600px” height=”360px”]
[image] http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/12/Okrug-2.jpg[/image]
[image]http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2013/12/Okrug-3.jpg[/image]
[/nivo]

Raznovrsna ponuda smještaja u Okrugu spremna je prihvatiti sve vrste posjetitelja. Okrug nudi cijeli niz apartmana, villa, pansiona i kampova na prekrasnim lokacijama. Glavna plaža je centar svih događanja i noćnih događaja. Svaki posjetitelj naći će nešto za zadovoljavanje svojih gastronomskih želja u  resoranima, konobama, pizzerijama, caffe barovima.

Posjetite Okrug jednom i posjetit ćete ga ponovno!

Turistička zajednica općine Okrug
Bana Josipa Jelačića 15
21223 Okrug Gornji
tzo.okrug@st.t-com.hr
www.tzo-okrug.hr
Foto: arhiv Tzo Okrug

SPONZORIRANI ČLANAK

This post is also available in: English