Aktualno

Jedan od najljepših dizajnerskih hotela u svijetu

This post is also available in: English

SAVRŠEN SPOJ SUVREMENOG DIZAJNA I TRADICIJE

Dizajnerski hoteli već godinama su trend kod nas i u svijetu a popularnost im i dalje vrtoglavo raste. Svake godine iznenade nas novi primjerci design – boutique hotela. Poznato je da ovaj tip smještaja privlači imućne goste originalnim i ekskluzivnim uređenjem. Proteklih godina prate ih sve  pristupačnije cijene, a nije se izgubio na kvaliteti i luksuzu. Dizajnerski hoteli i dalje su, podjednako originalni i zanimljivi, te kao takvi dostupniji puno većem broju gostiju.

design hotel 3
LA PURIFICADORA MEXICO

Bivša vodosprema smještena  uz crkvu Sv. Frane u centru Pueble u Mexicu pretvorena je u predivni luksuzni dizajnerski hotel. Ovaj dizajnerski hotel djelo je svjetski poznatog arhitekta Ricarda Legorrete. Dizajn hotela vođen je idejom “čistog dizajna” lišen svake suvišnosti.

design hotel 1

Prostor hotela je uređen minimalistički, maksimalno su zadržane prvobitne vizure objekta. Namještaj je rađen od prirodnih materijala i eko tkanina. U prostoru prevladava drvo i staklo.

design hotel 5

Crna i bijela jedine su boje korištene u prostoru, a za luksuz se pobrinula bogata rasvjeta, zanimljivi namještaj i raskošni svjetlosni efekti.  Hotel se sastoji od 26 luksuzno opremljenih soba, od kojih svaka gleda na grad. U prizemllju se nalazi restoran, vrt, knjižnica, vinoteka, a na vrhu hotela terasa sa barom i 30 metara dugim bazenom, sa koje se pruža spektakularan pogled na staru gradsku jezgru, UNESCO-vu zaštićenu kulturnu baštinu

design hotel 2

La Purificadora je pravi spoj suvremenog luksuza i tradicije.

Foto: lapurificadora.com

This post is also available in: English