Aktualno

Konstantni hit na tržištu nekretnina

Kamene kuće u unutrašnjosti Istre i Dalmacije

kuća 5

Europska turistička klijentela traži luksuzne vile i kamene kuće u Istri i Dalmaciji. Osim vrhunskih turističkih objekata na ekskluzivnoj lokaciji uz more,  proteklih godina prava su atrakcija renovirane kamene kuće s bazenom u unutrašnjosti Istre  i u Dalmatinskom zaleđu. Ovi ekskluzivni objekti sačuvali su autohtonost gradnje, mediteranski stil i ljepotu kamena.

kuća 1

Prilikom odabira objekta gostima je važan svaki detalj koji svjedoči o povijesti regije, autohtonosti objekta i podneblja: od umjetničkih dijela, autohtonih biljaka, gastronomije… Luksuzni kameni objekti u Istri i Dalmaciji popunjeni su najmanje 20 tjedana godišnje.

kuća 3

Svake godine sve je više obnovljenih starih i dotrajalih objekata kojima obiluje naša obala i unutrašnjost.  Dugoročno iznajmljivanje ovih objekata vrlo je isplativo. Dan boravka u prosjeku stoji 50 -150 Eur, a one najluksuznije dosežu cijenu i do 300 eura za dan uživanja!
Višegodišnji trend potražnje za autentičnim dalmatinskim i istarskim nekretninama,pokazuje da kupce kao i turiste u prvom redu zanima tradicijska autentična arhitektura, nenačeta agresivnim intervencijama u prostor i okoliš. Unatoč povremenim urbanističkim ispadima na našoj obali, Hrvatska se još uvijek može pohvaliti kvalitetnim objektima objektima i skladnom arhitekturom koja se skladno stapa sa okolišem poštujući prirodno okruženje podneblja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA