Aktualno

Istra Inspirit objavila foto natječaj “Inspirirani ljubavlju”

istra inspirit 1

Svima zaljubljenima, ali i ostalima koje ljubav na bilo koji način motivira i vodi kroz život puno veselja i trenutaka inspiriranih ljubavlju.

Istra Inspirit  objavljuje foto-natječaj: „Inspirirani ljubavlju“ od 29. siječnja do 11. veljače 2014.

Istra Inspirit pokreće foto natječaj na temu „Ljubav inspirira“. Riječ je o foto-natječaju na temu ljubavi, u sklopu kojeg će se birati najbolje fotografije inspirirane ljubavlju s Istra Inspirit doživljaja ili njegovih autentičnih lokacija (Pula – Povijesni i pomorski muzej, Medulin – Vižula, Rovinj – starogradska jezgra, Poreč – starogradska jezgra, Savudrija – svjetionik, Pazin – kaštel i Pazinska jama, Labin – Lamparna, Raša i rudnik, Svetvinčenat – kaštel Grimani-Morosini, Buzet – starogradska jezgra).

Natječaj će biti otvoren od 29. siječnja do 11. veljače 2014., a svi se detalji i pravila natječaja nalaze na web-stranici Istra Inspirita (www.istrainspirit.hr). Radovi se šalju na e-mail info@istrainspirit.hr. Nakon isteka roka prijava ocjenjivački sud odabrat će tri najbolje fotografije, a pobjednici će osvojiti jednu od vrijednih nagrada koje će Valentinovo pretvoriti u najromantičniji dan.

O pobjednicima natječaja odlučivat će stručni žiri u sastavu:  Hassan Abdelghani – profesionalni fotograf, Morena Milevoj – voditeljica marketinga i PR-a (Istra Inspirit), Barbara Ban – turistička novinarka (Glas Istre) i Iva Canki – kreativna direktorica (Brandmama). Namjera je natječaja potaknuti sve one koji žele osvojiti jednu od vrijednih nagrada partnera projekta da iskažu svoju kreativnost i da fotografijama pokažu na koji su način Istra Inspirit događaji ili autentične lokacije tih događaja u njima potaknuli maštu i stvaranje fotografija inspiriranih ljubavlju.