Aktualno

Happy Vela Luka pleše s Oliverom Dragojevićem

naslovna slikaa

Prvi otočni happy video u Hrvatskoj!

Kada se udruže kreativnost, znanje, volja i trud mladih entuzijasta, rezultat je slatki otočni  video koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Tako je mega popularna uspješnica Pharella Williamsa stigla i do samog juga Hrvatske koja vas jednostavno mami da se nehotično mrdnete iz fotelje i zaplešete s njima.

slika 7a

Brodovi, krovovi starih kuća, podmorje, arheološka nalazišta –  sve je poslužilo kao plesni podij uz romantičnu kulisu malenog otočkog mjesta s dušom. Ovoj plesnoj euforiji nije odolio ni Oliver Dragojević koji je isto zaplesao pridruživši se snimanju spota.

slika 2a

Iskorišteni su brojni zanimljivi lokaliteti. Centar Vele Luke, glasovita Vela špilja, kulturna baština, omiljeno kupalište, sportski klubovi i podmorje.

slika 6a

Ovim spotom pokušali smo napraviti rasplesanu video razglednicu Vele Luke te dočarati samo dio ponude. Onaj veći dio skriva se u razigranom otočkom duhu velolučana, nepogrešivo uhvaćen ovim spotom.

Pogledajte VIDEO HAPPY VELA LUKA

Happy Vela Luka

Video je premijerno je prikazan 15.03.2014. pred mnogobrojnom publikom koja nije krila oduševljenje prikazanim spotom.

slika 3a

Video je sniman amaterskom opremom, bez uključivanja sponzora i završen u roku par dana.

zadnja slika a

Četiri kreativne prijateljice  (Anđela, Nikolina, Seđa i Ivana) su se udružile na projektu, pokazavši da se može i bez sredstava za promociju, izmamiti osmijeh na lice i spontano pozvati svih da jednostavno pokušaju biti happy.

slika 5a

Da ne duljimo dalje, pogledajte video, stisnite koji lajk na našoj facebook stranici i obavezno nas  posjetite  te zaplešite s nama ovo ljeto.

slika 8a

Jer život je prepun boja, a najljepše od njih, pronađite u Veloj Luci, čekamo Vas! 🙂

slika 1a

tzvelaluka.hr

Sponzorirani članak