Aktualno

Moj savršeni odmor Intervju: Marina Fernandez

Marina Fernandez 1

HOT SPOTS INTERVJU

Glumica, glazbenica sa hrvatskom i portugalskom adresom, zvijezda ne tako davno emitirane serije „Ruže vjetrova“ otkrila nam je recept za odmor baš po svojoj mjeri!

Marina Fernandez 3

Otkrijte nam scenarij za Vaše idealno ljetovanje – gdje i s kim?
Kada pričamo o ljetovanju van Hrvatske, moj bi odabir definitivno bila Kuba, Havana, u društvu nekoliko najbližih prijatelja. Lagana odjeća, šetnja plažom, američki vintage automobili i moje omiljene pjesme Ibrahima Ferrera u pozadini – poput “Dos gardenias para ti“, neizostavan su dio ugodne atmosfere kubanskih toplih večeri. Oduševljava me nesalomljivo veseli duh Kubanaca, zavodljivi Mambo, ritmovi Rumbe i Salse.

Marina Fernandez 2a

Koja je Vaša destinacija za odmor iz snova, koju tek planirate posjetiti?
Teško pitanje – toliko je prekrasnih mjesta na svijetu. Ipak, destinacija za odmor iz snova može biti i moj balkon ako sam u društvu najdražih. No, jedna od destinacija koju bih voljela posjetiti svakako je Suriname.

Vaše omiljeno odredište u Hrvatskoj?
Prema predaji, kada je Bog dijelio zemlju narodima, Hrvati su ostali posljednji i bez svoje zemlje, tako da im je na koncu dao komadić svoga Raja… Još nisam uspjela zaviriti u svaki kutak Lijepe naše, a čak i da jesam, mislim da bi mi se bilo teško odlučiti za samo jednu lokaciju i proglasiti je najdražom!

Marina Fernandez 2b

Najukusniji ljetni meni po Vašem izboru? Da li ste se i sami okušali u pripremi morskih specijaliteta?
Ljeto je vrijeme lagane hrane, a po mom guštu su riba i plodovi mora. Ljeti bih redovito okupljala društvo i pripremala različite plodove mora – búzios, cadelinhas, camarão tigre, amêijoas …Naravno, uz pomoć, jer  se u kuhinji stalno uči.

Marina Fernandez 4

Kako je popularnim glumcima na plaži – uspijevate li sebi priuštiti pokoji trenutak mira i privatnosti?
Uvijek se pronađe pokoja osamljena plaža na našoj obali, ali nisam se morala “skrivati” kako bih imala privatnost… Ljudi me eventualno pozdrave (u stilu znam ovu malu od nekud) ali sve je vrlo opušteno – takav smo mi narod i to je najljepše!