Aktualno

Jeste za malo pršuta? Najbolje delicije na jednom mjestu!

pršut 2

9. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda

12. – 13. 04., 2014. g.  Hotel Alkar

Na sajmu i ove godine izlažu vodeći hrvatski proizvođači pršuta i suhomesnatih, proizvođači slavonske šunke, regionalne mesne industrije, vodeći proizvođači «Istarskog pršuta», gosti iz Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, mala obiteljska gospodarstva koja se bave uzgojem svinja, predstavnici vodećih trgovačkih lanaca, hotelijera i ugostitelja.

Pored promotivne i ocjenjivačke komponente ovaj sajam ima revijalni i edukativni karakter. Na stručnoj konferenciji proizvođači će se moći informirati o aktualnim temama  i značaju autohtonih tradicionalnih proizvoda s naglaskom na  trajne suhomesnate proizvode, te o programima poticaja i financiranja od strane resornih ministarstava.

Proizvođači izlažu svoje proizvode na štandovima gdje ih posjetitelji mogu razgledati, kušati i kupiti. Prilika je to za isprobati najbolje od najboljeg i kupiti kvalitetan pršut čiji će vas okus doslovno oduševiti.

pršut

NAGRADE NAJBOLJIMA

Pršut će se ocjenjivati, a ocjenjivanje kvalitete pršuta je javno, uz prisutnost članova stručnog povjerenstva, predstavnika proizvođača ocjenjivanih proizvoda i medija. Isto tako u sklopu programa je  upriličena promocija kulturno-umjetničkih društava, tradicijskih običaja i rukotvorina. Za ljubitelje tradicije i dobre hrane, prilika koja se ne propušta!

Organizator  ove manifestacije je Poduzetnički centar Sinj.
Foto: Ante Gašpar

visitsinj.hr