Aktivni odmor

Spremni za partijanje ovog ljeta?

Top izbor naj mjesta za partijanje ovog ljeta

zrce_aquarius-goran-telak-e1347212345548

Foto: Like Croatia, Goran Telak

Mladi i oni koji se mladima osjećaju u srcu, s nestrpljenjem čekaju ljeto 2014!  Kako i ne bi, kad je Hrvatska svake godine bogatija za barem jedan super mega party koji nas dobro raspleše, napuni pozitivnim adrenalinom i dovede nam usput rijeke stranih turista željnih lude zabave i provoda!
Kome je do odmora, uvijek se može povući na neki od prekrasnih otoka ili manjih mirnih obalnih mjesta.

Pokušali smo sastaviti top listu najboljih ljetnih music festivala u Hrvatskoj i donosimo kratak pregled istih. Ne propustite na vrijeme nabaviti karte za ove cool događaje i ponesite sa sobom pozitivne vibracije. Teške kofere zaboravite.

Ultra musuc

1. Ultra music Europe – Split

Festival broj 1 ljeta 2014!

Kako su organizatori najavili nedavno na press konferenciji – čeka nas u Splitu, na Poljudu  11., 12. I 13. srpnja, tri dana svjetskog spektakla, a četvrti dan se događanje seli na otok Hvar.

Ovaj festival je već u prvoj godini održavanja potaknuo više od 60 milijuna kuna dodatne turističke potrošnje u Splitsko-dalmatinskoj županiji te privukao interes više od 103.000 posjetitelja tijekom sva tri festivalska dana, i to iz 75 zemalja svijeta. Direktna zarada SD županije od lanjske Ultre procjenjuje se na vrtoglavih cca 150.000,000 kuna.  Impresivan rezultat, vrijedan toga da se navedena suradnja itekako vrednuje i prepozna kao jedno od najvažnijih turističkih događanja sezone za mlade. Ulaznice za ovaj spektakl puštene su u prodaju već u veljači po cijeni od 755 kn. Stoga niste već nabavili vaše karte, vrijeme je da podhitno požurite po iste jer je broj ulaznica ograničen na 5 tisuća  za hrvatsko tržište.

SONY DSC

2. Terraneo Šibenik  

Ovaj fantastičan festival koji okuplja strane i domaće izvođače, gostovanja poznatih DJ-a, svoju posebnost duguje tome što je već prvo izdanje Terranea 2011 godine privuklo u grad Šibenik više od 30.000 posjetitelja iz Europskih zemalja. Napuštena vojarna nedaleko od centra Šibenika u srcu ljeta se transformira u jezgru pozitivne energije i lude zabave koja na jednom mjestu prizove  tisuće urbanih posjetitelja željnih kvalitetne  muzike. Još nije potvrđen službeni  datum održavanja ovog festivala 2014 godine.

u prvim redovima
Foto: Terraneo

3. Tisno – Garden festival

Ovo prelijepi gradić sa otoka Murtera, već treću godinu za redom organizira Garden festival koji usrećuje brojne mlade poklonike klupske i alternativne scene . Live bendovi i DJ –ovi različitih pravaca klupske muzike začinit će atmosferu i ove godine a miris soli, kristalnog mora i intimna atmosfera dalmatinskog mjesta će biti šlag na torti ovog iskustva.

Festival se održava na lokaciji The Garden Tisno od 2. do 9. srpnja 2014. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90 odnosno 120 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.
Disco i house glazba je i dalje okosnica festivala, a live nastupe izvođača kao i konkretna imena možete pronaći na web stranici festivala.

4. Party na Zrću

Oni željni zabave također neće propustiti ljetne mega partyje na vatrenoj plaži Zrće. Ovaj najpoznatija plaža na otoku Pagu nalazi se u  uvali pokraj Novalje, na sjeveroistočnom dijelu otoka. Plaža je također šljunčana i poznata je u svjetskim razmjerima kao raj za mlade partijanere i one željne dobre zabave.
Na plaži se nalazi nekoliko izvrsnih klubova sa afterbeach i noćnim partijima. Plaža nudi vrlo veliku ponudu dodatnih zabavnih sadržaja.

5. Razne zabave diljem naše obale

Za svačiji ukus, džep i želje postoji bar jedan festival ovog ljeta a izbor je na vama da se odlučite za najdraži vam. Na sreću sve je relativno blizu pa ako ste od force i elana, možete posjetiti i više od jednog. Turisti iz cijelog svijeta  već godinama pohode naše festivale  i vraćaju se prepuni dojmova i doživljaja, odlučni se vratiti ponovno iduće godine.

Želimo vam dobru zabavu i pametno partijanje!