Aktualno

Bajkovito Zagorje osvaja Europu

Dvorci 1a

Sve veći broj Poljaka posjećuje Zagorje

Nakon uspješne prezentacije destinacije „Zagorje-Bajka na dlanu“, početkom travnja u Pragu, Beču i Munchenu, zagorski turistički djelatnici nastavljaju uspješno predstavljati Zagorje- Bajku na dlanu na tradicionalnoj turističko-kulinarskoj manifestaciji „ Europa na žlici“ u Wroclawu u Poljskoj.

Ružice od oraha i maka

Predstavlja se 12 europskih regija u kulinarskom dijelu a zagorski kuhari ,kao jedini predstavnici iz Hrvatske, predstavljaju Zagorje sa dva tradicionalna jela i to „ zagorskom zlevkom“ i „stubičkom pisanicom s kukuruznim žgancima na Poljski“.

Tzkzz 2

Turistički djelatnici Zagorja, promovirat će destinaciju na zagorskom štandu, putem promidžbenih materijala i posebnih turističkih paket aranžmana, koje su za tu priliku pripremili, a na centralnoj pozornici svirat će se „zagorski blues“..

Razlog sudjelovanje Zagoraca na ovoj manifestaciji koja u jednom danu okuplja preko 60.000 posjetitelja, je sve veći broj dolazaka i noćenja poljskih turista .

babičini kolači 2a

Nastup i sudjelovanje zagorskih turističkih djelatnika organizirano je i realizirano uz pomoć Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i njenog predstavništva u Poljskoj.

Više informacija potražite na linkovima
www.tzkzz.hr,
www.kzz.hr

hrvatska logo

Zagorje_Logo_mali

Foto: Tzkzz