Aktualno

Besplatna radionica „Primjena ICT tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“

poslovni+

U organizaciji Razvojne agencije Zagreb

Želite li poboljšati efikasnost vašeg poslovanja i biti konkurentniji? Želite li kontinuirano unapređivati vaše poslovne procese? Želite li na konkretnim primjerima iz prakse, učeći od najboljih, saznati kako se koriste procesi za rješavanje problema upravljanja dokumentima? Zanima li vas naučiti više o tome kako unaprijediti procese prodaje, uredskog poslovanja ili održavanja pogona?

Ukoliko se navedene teme nalaze u fokusu vašeg interesa i poduzetničkog poslovanja, dođite na besplatnu radionicu 09.05.2014 u 10:00h, u dvoranu Hrvatske gospodarske komore na Novoj cesti 7, u 10:00h.

Razvojna agencija Zagreb pripremila je novu radionicu na temu “Kako do ideje za projekt na natječaju Ministarstva poduzetništva i obrta„Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“.

Ciljevi radionice: Kako poboljšati efikasnost i konkurentnost poslovanja korištenjem kontinuiranog unaprijeđenja poslovnih procesa.

Približiti potencijalne korisnike ICT alata za unaprijeđenje poslovnih procesa među malim I srednjim poduzećima i primjeri hrvatskih malih tvrtki koje nude takva rješenja.

Program:

10:00 – 10:15    Frane Šesnić, RAZA
Otvaranje, O Razvojnoj agenciji, ciljevi radionice

10:15 – 10:30   Sonja Prišćan, RAZA
Ukratko o natječaju

10:30 – 11:00 Mirko Lulić, Krešimir Vrček,
Mola Mola – Upravljanje poslovnim procesima i dokumentima

11:00 – 11:30 Tomislav Bronzin, Citus
Povećajte produktivnost i poslujte s bilo kojeg mjesta koristeći usluge mobilnog ureda „u oblaku“

11:30 – 12:00    Zdenko Ćorić, Utilis
Sustav za upravljanje održavanjem

Radionica je besplatna i namijenjena je svima onima koji žele unaprijediti svoje poslovanje kroz primjenu novih tehnologija. Dođite na besplatnu radionicu i naučite kako.

Više detalja možete pronaći na našem linku: RAZA pod kategorijom “Seminari u najavi”.

Prijave zaprimamo do 08.05.2014.