Aktivni odmor

Supetar postaje atraktivno nautičko odredište srednje Dalmacije!

This post is also available in: English

nautićka luka 1

SIGURNO SIDRIŠTE U CARSTVU KAMENA

Ljubitelji i pobornici nautičkog turizma uskoro će na svoje mape ucrtati još jedno atraktivno sidrište, a to je brački grad Supetar!

Ovaj predivni gradić poznat je po mnogim zanimljivostima i predivnim lokalitetima (plažama, spomenicima i crkvama poput župne crkve Navještenja Marijina te brojnim djelima kipara Ivana Rendića…), po vrhunskoj gastronomiji, mjesto je održavanja jednog od najprestižnijih kulinarskih festivala Mediterana – Bisera mora. Ova destinacija s bezbroj atributa postati će nezaobilazno nautičko odredište Srednje Dalmacije.

nautićka luka

Nautičarima i onima zaljubljenima u more Supetar će ponuditi stamenu i sigurnu luku sa dva nova veza za brodove preko 20m, te čak dvanaest za jedrilice i motorne jahte do 16m. Upravo je u uvođenju novih vezova za luksuzna plovila prepoznata odlična prilika za nadopunu postojeće turističke ponude, ali i za njeno produljenje na cijelu godinu!

Uz postojećih 5 nautičkih vezova za jedrilice na Malom mostu, Supetar danas raspolaže sa znatno većim brojem kvalitetnih vezova u starom dijelu gradskog porta. Za sve vezove osiguran je priključak za struju, za nekolicinu i priključak za vodu, te operativni dio obale za jedrenjake i izletničke brodove.

Meri Supetar

Stoga će svi koji požele kušati čuveni vitalac ili pak fantastičnu tortu hrapoćušu koja je zaradila status zaštićenog dobra, a usput i istražiti supetarska kulturna blaga, moći mirno uživati u čarima ovog lijepog grada znajući da su njihova plovila na sigurnom!

Meri Supetar 1

Više informacija za booking vezova u Supetru možete dobiti u Komunalnom društvu „Grad“ koje upravlja lukom

tel 021/631 077,  mob 091/ 514- 6578

www.supetar.hr

Sponzorirani članak

This post is also available in: English