Aktivni odmor

Destinacija za sve pustolove i zaljubljenike u avanturizam

gradski izazov sinj 3

Pustolovna utrka Cetina Adventure & Gradski izazov Cetina Adventure

Viteški Sinj ponovno nas iznenađuje svojim mnogobrojnim mogućnostima za iznimne i nezaboravne trenutke! Osim bogate kulturno – povijesne baštine, obilja jedinstvenih znamenitosti i kulinarskih delikatesa, Cetinska krajina izranja u sasvim novom svjetlu i zaljubljenicima u avanturu pokazuje još jednu svoju stranu – nedovoljno istražene prirodne ljepote.

CA2

Pustolovnu utrku Cetina Adventure organizira Klub avanturističkih sportova Cetina Adventure i tako na neposredan i privlačan način svim sudionicima daje priliku da iz prve ruke iskuse i dožive istinsku ljepotu dalmatinske Zagore.

CA 3

Utrka prolazi kroz rijeku Cetinu, divlji krajolik dijela Kamešnice i Dinare, a cilj je u gradu Sinju. Natjecatelje očekuju kajak, plivanje, vožnja MTB-a, penjanje, absail, skokovi sa stijena u vodu, prelazak preko užeta i razna druga iznenađenja.

gradski izazov 9

Osim svladavanja prirodnih prepreka i nametnutih izazova, uz suočavanje sa nepredvidljivim vremenskim sudjelovanja u paru, potiče zdrav duh u zdravom tijelu.

gradski izazov 9

Utrka testira granice ljudske izdržljivosti, snagu volje – pokazuje kako pobijediti ne znači prvi doći do cilja.

CA 1

A u slučaju da osjećate kako vam je ova utrka prezahtjevna, Klub avanturističkih sportova Cetina Adventure uz potporu Turističke zajednice Grada Sinja i Grada Sinja ima i za to rješenje: utrku „Gradski izazov Cetina adventure“!

CA7

Izazov je osmišljen na način da uz pomoć karte i uputa sudionici trebaju pronaći zadane točke po gradu Sinju i sve to u maksimalnom roku od 2 sata. Na svakoj od točaka čeka jedan mali zadatak kojega treba obaviti.
gradski izazov sinj

Uz kartu, na kojoj su točke ucrtane, postoje i upute u kojima detaljno piše što u određenom trenutku treba napraviti. Gradski izazov se može lako otrčati za 30 minuta, a i prohodati obiteljski s djecom, u ograničenom vremenu od 2 sata.

CA4

visitsinj.com
Klub avanturističkih sportova Cetina adventure
Više info o utrkama: https://www.facebook.com/pages/Cetina-Adventure/139700962759065?fref=ts

Mob: +385 98 601 533 (Petar Mandac)

Prijave za Gradski izazov se primaju od 15.05. do 01.06.2014.

E-mail: adventure.cetina@gmail.com

Photo by Ilija Veselica

Datum održavanja: 07.06.2014.