Aktivni odmor

Dugopolje postaje kongresni centar Srednje Dalmacije

katarina 3

DESTINACIJA ZA POSLOVNE LJUDE I IZLETNIKE

Dugopolje je pravi raj za sportaše i rekreativce, koji se odmah po silasku s autoceste prema Zagreb – Split rado zaustavljaju u ovom čudesnom malom gradiću kako bi obišli špilje, penjali se po Mosoru, vozili biciklima

Dugoplje planinarenje1a

Dobri klimatski uvjeti, kvalitetan smještaj, dobra prometna povezanost i blizina grada Splita čine Dugoplje idealnom u smislu razvoja sportskog turizma u ovom dijelu Dalmatinske Zagore. Ako ste za čist zrak, planinarenje, šetnju i gastronomska uživanja a da vam vrućine i more nisu imperativ – Dugopolje će vas rado ugostiti u svako godišnje doba.

Foto Dugopolje1a

POSLOVNO – KONGRESNI CENTAR

Ako želite iznenaditi poslovne partnere i suradnike sa kvalitetnim smještajem i veselim poslovnim druženjima, dođite okusiti dašak atmosfere Dalmatinske Zagore, ponuda poslovno kongresnog centra u hotelu Katarina odgovorit će potrebama najzahtjevnijih.

katarina 1

LUKSUZNI SMJEŠTAJNI OBJEKTI

Gospodarska zona Podi Dugopolje, nudi u svojoj bogatoj ponudi zaista sve za putnike izletnike. Sportski centar Hrvatski vitezovi, dom je mnogim utakmicama i junačkim modernim borbama u kopačkama, a poželite li se odmoriti u kvalitetnom luksuzu imamo i Hotel Katarinu na samo kilometar udaljenosti od izlaza s autoceste Zagreb – Split.

katarina 2

Postojeći smještajni kapaciteti nadograđeni su ove godine sa dodatnim kapacitetima: multifunkcionalnom kongresnom dvoranom površine 1.250 m2, opremljenom najsuvremenijom ICT- tehnologijom, novih osamdeset smještajnih jedinica, također kategorije četiri zvjezdice, garažni prostorom sa 39 parkirnih mjesta i natkrivenim parkingom za 30 parkirnih mjesta što Dugopolju kao destinaciji daje mogućnost da postane i kongresnim centrom ovog dijela Splitsko-dalmatinske županije.

Foto Z

Poželite li se opustiti u wellness centru, masaži, fitnessu, sauni, bazenu i jacuzziju – dođite u Dugopolje!
Želite li se okrijepiti u moderno namještenom à la carte restoranu uz svakodnevni izbor najboljih hrvatskih specijaliteta – art cuisine, širok izbor vina – sve imate u Dugopolju!

Dugoplje

Turistička zajednica općine Dugopolje
info@tzo.dugopolje.hr

SPONZORIRANI ČLANAK

Fotografije: Zoran Alajbeg i arhiv TZO Dugopolje