Aktivni odmor

Krenulo je… Navijačka groznica u Brelima

Brela 1

ŠAHOVNICOM OPASAN OTOČIĆ KAMEN BRELA

Uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva, simbol Brelaotočić Kamen Brela, opasan je s 40 metara dugom i 75 centimetara širokom trakom s uzorkom crveno-bijelih kvadratića.

Brela 2

Ova promotivna –  navijačka akcija izazvala je veliku pozornost mještana i turista, a organizirana je od strane Turistička zajednica Brela u cilju promocije mjesta. Crveno – bijelu traku  postavili su članovi GSS-a stanice Makarska.

Brela 4

NEKA ZABAVA POČNE…

Hoteli, kafići, restorani obojani su u crveno – bijele kockice i sve je spremno za navijačku euforiju. Domaćima u navijanju će se  pridružiti i brojni gosti kojih ovdje ima u velikom broju.

Brela 3

BRELA NUDE SAVRŠEN ODMOR, REKREACIJU I DOBRU ZABAVU

U Brelima je turistička sezona već u punom sjaju, turisti su požurili na plaže koje slove za najljepše u svijetu, optočene prirodnim šljunkom i morem čija je kristalna čistoća daleko od tek obične fraze, što je nagnalo i čuveni Forbes da plažu Punta rata 2004. uvrsti među najljepše na svijetu.

Pitome i pristupačne, izvrstan su izbor za obiteljski turizam, pa Brela osim dva aqua parka, u srpnju i kolovozu nude i animacijski program za djecu.

BRELA

Oni koji vole laganu šetnju, zaputiti će se šetnicom  LUNGO MARE – PUT VITALNOSTI, na kojoj se na oko 6,5 kilometara duljine breljanskog obalnog dijela ujedno može prakticirati i nordijsko hodanje.

A za one koji se drže kopna, individualno ili grupno planinarenje i šetnja Biokovom jedinstveni su doživljaji. Međutim, topao savjet je angažman stručnog vodiča. Osim što će tako doprinijeti vlastitoj sigurnosti, sudionici će otkriti i čuti mnoge tajne i ljepote te ponosne planine.

Brela 5

Iz Brela prema Parku prirode Biokovo kreću brojni organizirani izleti, no nikako nisu jedini koji su gostima na raspolaganju – naime, ovo je optimalna destinacija za jednodnevne posjete susjednim gradovima i otocima, a na gostu je samo da uskoči na gliser ili izletnički brod!

Turistička zajednica Brela
brela.hr

Foto: Tz Brela

Sponzorirani članak