Hot Spots destinacije

KAKO BITI IN NA ŠETNICAMA HRVATSKIH TOP DESTINACIJA

27077_PRADA-dve-devojke-retro-sunce-Super_iff

Top 5 MUST HAVE komada odjeće

DRESS TO IMPRESS – DONOSIMO VAM TOP 5 LJETNIH MUST HAVE KOMADA ODJEĆE I ASESOARA KOJI SU PREPLAVILI ULICE NAŠIH PRIOBALNIH GRADOVA

Foto: Prada

MEDITERANSKI CHIC!

U ljepote naše zemlje svakako moramo ubrojiti i ulice prepune lijepih i dotjeranih žena! Međutim, neki su se modni komadi naročito izdvojili i zavladali kaletama i popularnim šetnicama priobalja, a vodeći se onom kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin, napravili smo malu listu najomiljenijih trendova!

SONY DSC

Foto: Tz grada Dubrovnika

Slijedite naše savjete i spremni ste za kavu na splitskoj ili hvarskoj Rivi, ili pak šetnju Kalelargom ili Stradunom, i to od glave do pete!

images

219057969345496749_Dvd4FUST_f1-390x390

  1. „VILINSKE“ HALJINE – lepršave haljine i maksi suknje pastelnih boja, među kojima su posebno atraktivne nježna boja breskve i zelena boja mente, ne samo da su iznimno udobne na neizdrživim ljetnim sparinama, već i divno izgledaju! Za specijalne prigode birajte one od plisiranih materijala, a za popodnevnu šetnju gradom sparite ih sa bež ili zlatnim ravnim sandalama, ili sa popularnim „StarkamaA“, koje su ujedno i naš slijedeći prijedlog!

6fa7f9ab6e6bd0a8a3ee63bbe7f4fd02

    1. NEUNIŠTIVE „ALL STAR“ TENISICE – ako je nešto zbilja beskrajno cool, onda su to one! Već nekoliko sezona za redom naše su ulice prepune ovih simpatičnih tenisica, u toj mjeri da je prava riječ koja opisuje ovaj trend zapravo pošasAt! No jednom kad ih zavolite, shvatit ćete da su zaista nosive u gotovo svim prigodama – popularna pjevačica Lana Del Rey za jedan event ih je iskombinirala čak i s bundom! Mala napomena: niske bijele odavno su pravi fashion statement!

f2800eca232f77b0dd7867200f0d68ae

  1. KRUPNE RAZNOBOJNE OGRLICE OD RAZNOVRSNIH MATERIJALA – riječ statement dovodi nas do slijedećeg „mračnog predmeta želja“ dalmatinskih trendsetterica – maštovite ogrlice od lažnog dragog kamenja, metala, plastike i šarenih perli. Volimo ovaj trend jer ništa nije tako razigralo dnevne odjevne kombinacije kao one, a imate ih u svakom dućanu s drangulijama koji drži do sebe, kao i u popularnim dućanima high street brendova.

šarena-ogrlica-02-300x300

šarene-krisalne-ogrlice-1-254x300

  1. RUŽ JARKE BOJE+RETRO SUNČANE NAOČALE – puna su „ratna oprema“ za kavu na gradskoj špici! Šalu na stranu, ova kombinacija doista daje instant dozu glamura, a paleta boja kreće se od boje koralja pa do neonske fuksije! Brojni drogerijski i parfumerijski brendovi nude kvalitetne a pristupačne ruževe za svačiji džep, a naš je savjet da birate one s mat efektom, koji djeluju vrlo sofisticirano. Što se sunčanih naočala tiče, in su one mačkastih oblika, a mi preporučamo Fellinijevsku klasiku sa prošaranim smeđim okvirima!

retro naocale02

  1. MIRIS KAO ŠLAG NA KRAJU – čitav se Split, primjerice, kolektivno kreće u oblaku „Chloe“-a – dotjerane Splićanke vole nježni miris čistoće, bijelog cvijeća i citrusa koje su majstorski „smućkali“ kreativni nosevi ovog brenda. Za ljeto birajte osvježavajuće citrusne i vodene note, koje se ne deformiraju na velikim vrućinama.

chloe-by-chloe