Gastro

Zagorje – Bajka na dlanu oduševilo Poljake

This post is also available in: English

P1030022_resized

Destinacija Zagorje-Bajka na dlanu, predstavila se sa svojom turističkom i gastro ponudom u dalekoj Poljskoj, gradu Wroclawu, jednom od četiri najveća grada Poljske.

P1030017_resized

Tradicionalni višegodišnji festival „EUROPA NA ŽLICI“ okupio je 16- europskih gastro velesila, kao što su Francuska,Italija, Sicilija, Engleska,Grčka… a po prvi puta pridružila se i Hrvatska, čije je boje zastupala Krapinsko-zagorska županija i predstavnici Terma Tuhelj i Bluesuna hotela Kaj, kuhari: Mirko Ljubić i Mario Sili. Festival je okupio preko 6o tisuća posjetitelja, a  gastro ponudu Europskih velesila, okusilo je isto toliko posjetitelja.

P1030072

Turističku promidžbu Zagorja, predstavili smo uz bok turistički najatraktivnijim europskim destinacijama kao što su Španjolska i Grčka, te pobudili iznimno zanimanje, obzirom da po broju noćenja, Poljaci u protekle dvije godine, bilježe sve veći broj noćenja u našoj županiji.

P1030073

Na glavnoj pozornici gdje su nastupali eminentni europski glazbenici, naše boje predstavio je uspješno Tomislav Goluban.

P1030094_resized

Festival u dalekoj Poljskoj bila je iznimna prilika da se Zagorje-Bajka na dlanu predstavi Europi, što su turistički djelatnici naše županije iskoristili na najbolji mogući način.

P1030010_resized

Ova prezentacija organizirana je uz pomoć Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj.

Više informacija potražite na linkovima
www.tzkzz.hr,
www.kzz.hr

hrvatska logo

Zagorje_Logo_mali

Foto: Tzkzz

This post is also available in: English