Aktualno

Počinje najveći svjetski glazbeni događaj – Festival Ultra Europe

729b3e17358bfb4bd8c4756f57808f97_L

U Split i na otok Hvar dolazi preko  120.000 posjetitelja iz više od 100 zemalja

ULTRA EUROPE 2014.

4 DANA GLAZBE, JEDINSTVENI AMBIJENT I NAJSUVREMENIJA PRODUKCIJA

Drugu godinu za redom, trenutno najpopularnije hrvatske destinacije – Split i Hvar će ugostiti najveći svjetski glazbeni događaj – Festival Ultra Europe. Najiščekivaniji party događaj ljetne sezone, održati će se od 11. do 13. srpnja 2014. u Splitu, te 15. srpnja na Hvaru sa trenutno eminentnijim DJ imenima.

Festival Ultra Europe uvršten je na listu deset najboljih događaja elektronske glazbe u svijetu, a dosada je prema interesu publike premašio sva očekivanja. Rezultati ovogodišnje prodaje ulaznice, s 35 posto više, upućuju na to da će ovo biti najposjećeniji festival u povijesti Hrvatske. Na festivalu nastupiti će više od 100 zvijezda elektronske scene, među kojima su najpoznatiji Armin van Buuren, Tiësto, Erick Morilla, Hardwell…te drugi čiji se hitovi ne skidaju vrhova različitih top ljestvica elektronske glazbe.

Novost u programu ovogodišnjeg festivala je dodatni festivalski dan u Splitu, čime Ultra Europe, uz Miami, postaje jedino Ultra događanje koje se odvija tijekom tri dana, uz bogat program dnevnih partija koji će se održati na Zapadnoj obali.

Ultra music Europe – Split 2014  deejay

Organizatori su na Zapadnoj obali pripremili bogat program dnevnih partija, info centar…. te dva autobusa koji će prevoziti posjetitelje festivala Ultra Europe prema Poljudu. Ponedjeljak 14. srpnja, je dan pauze.

Festival se 15. srpnja seli na Hvar gdje će se održati Ultra Beach party za 5000 ljudi.

Kao šlag na kraju dolazi ekskluzivni party na Hvaru – najsunčanijem hrvatskom otoku za koji vlada ogroman interes. Čak će 1000 ljudi doći jahtama i jedrilicama na beach party sezone i uživati u najboljem što elektronska scena trenutno ima za ponuditi.

Očekuje se da će posjetitelji potrošiti više od 300 milijuna kuna

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije, Turistička zajednica grada Splita, Grad Split, na presici održanoj uoči događanja izjavili zadovoljstvo postignutim, te istaknuli kako je Ultra Europe festival za Hrvatsku, Srednju Dalmaciju mnogo više od glazbenog festivala, koji je pozicionirao Hrvatsku na karti najboljih festivalskih i turističkih destinacija u svijetu, o čemu svjedoče ekonomski pokazatelji i rezultati turističkog prometa.

finalpsd

 visitsplit.com