Hot Spots destinacije

12. Susret dalmatinskih klapa Strožanac – Podstrana

Podstrana

Najljepša raspjevana priča ovog ljeta

16.kolovoza 2014

Da se muzika i more najviše vole, znaju to u Podstrani, maloj pitoresknoj općini koja svako ljeto upriliči susret za pamćenje. Zvjezdana noć i morska rapsodija malog mjesta pokazat će i ovo ljeto zašto ne treba propustiti Susret dalmatinskih klapa Strožanac – Podstrana 2014.

_ZG02402_1 - Copy

U subotu 16.kolovoza 2014 s početkom u 20:30 sati, u dvorištu crkve Gospe u Siti u Strožancu, održava se 12. susret dalmatinskih klapa Strožanac – Podstrana 2014.

7 - Copy

Ovu vrijednu manifestaciju organizira Ogranak matice hrvatske Podstrana u sklopu Podstranskog kulturnog ljeta.

1

Ljubitelji dalmatinskih versa i zaljubljenici ljetnih zvjezdanih noći, provedite ugodnu večer uz klape:

Praska – Podstrana

Ankora – Podstrana

Kurjože – Podstrana

Sveti Florijan – Žrnovnica

Krunik – Kučine

Pasika – Kostanje

Kamerlengo – Trogir

Kampaneli – Donja Kaštela

Špirit – Split

Kamen – Kamen

Ulaz je slobodan.

XII susret dalmatinksih klapi - Podstrana

Podstrana – čarobne plaže samo 8 km od Splita

Svega 8 km nadomak Splita, očekuje vas bajkovito turističko mjesto koje se ne diči samo bogatom kulturnom baštinom bremenite povijesti Hrvatske, već I gostoljubivim mještanima, izvrsnoj gastro ponudi, te spektakularnim plažama na čak 9 km dugačkoj obali! Naše masline, vino i breskve su nešto što morate okusiti ako se nađete ikad u Splitu, a kvaliteta smještaja će vas možda nagnati da produžite boravak čak I ako to niste planirali. Neka slike govore više od riječi.

GASTRO PONUDA

Osim zaljubljenika u povijest i kulturu, te ljubitelja aktivnog odmora na vodi ili kopnu, ovo će mjesto oduševiti i gurmane! Među brojnim atraktivnim ugostiteljskim objektima, čak 6 je smješteno tik uz more, a delicije poput dalmatinske peke, poljičkog soparnika i domaćeg kruha mogu se probati i u sklopu uzbudljivih manifestacija.

Program ljetnih događanja preuzmite ovdje.

Foto: Tz Podstrana

www.tz-podstrana.hr