Aktualno

Brela – očaravajuća destinacija iz snova

BRELA

Prema mišljenju američkog portala The Huffington Post-a

Američki portal The Huffington Post u svome subotnjem izdanju, uz odlične fotografije koje prate tekst objavio je zanimljivu priču o ”malenom primorskom mjestu”  na Makarskoj rivijeri, Brelima, za koje se u članku navodi kako je poznato po očaravajućoj obali, kao i po 3,5 milja dugim pješčanim plažama. Jednako tako, post s linkom na subotnji članak objavljen je jutros  i na Facebook stranici Huffington posta.

Autorica članka Lisa Miller tako o Brelima govori u kontekstu tajnog mjesta za odmor na moru o kojemu svaki turist sanja, ali i upozorava kako će sam pogled na poznate brelske plaže pobuditi želju čitatelja da istoga trenutka sjedne u avion i pođe u Hrvatsku.

Brela 3

Miller navodi kako potraga za savršenom plažom nema kraja, od prekrasnih plaža s bijelim pijeskom u Australiji, do onih epskih grčkih pješčanih plaža, a u koje kategorije se, prema autorici, svakako ubrajaju i one u Brelima, za koje Miller navodi da su nestvarno lijepe. Isto tako, u članku se navodi kako mala dalmatinska mjesta, smještena duž obale, svojom bogatom ponudom pozivaju ljubitelje plaža da kušaju tradicionalnu kuhinju u domaćim restoranima i konobama.

Brela 4

Posjetitelji koji će posjetiti Brela i istražiti bogatu baštinu ovoga maloga srednjedalmatinskoga mjesta, uživat će u mnogobrojnim uvalama smještenima duž obale, kristalno čistome moru i izuzetno privlačnim stijenama u samome moru.

Izvor: croatia.hr