Hot Spots destinacije

Velika fešta u Sutivanu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sutivan slavi svoga zaštitnika Sv. Roka

16.08.2014. 22:00 h

Svake godine se u Sutivanu pripremi veličanstvena fešta pod nazivom Fešta svetog Roka. Program će biti obilježen live muzikom sastava Twist off/smile.

Za sve posjetitelje i domaće pripremama se snimka procesije, dosta priloga i zanimljivih gostiju te glazbu „u živo“. Nemojte nipošto propustiti ovo dogadjanje večeras u 22 sata. Općina Sutivan, kao prva na otoku Braču, postavlja nove standarde za pučke fešte ili fjere tako omiljene u ljetnoj sezoni među gostima i domaćim stanovništvom.

sv-roko

Nije bez razloga broj gostiju i poklonika Sutivanske zabave svake godine sve veći. Kako i ne bi bio, kada se u mudrom omjeru isprepleće vrsna mreža pučkih svečanosti, vrhunske zabave za mlade sa prigodnim spektaklom na glavnoj Rivi, upotpunjena izvrsnim koncertima uživo. Recept za dobar ljetni program je u svakom slučaju miks tradicijskog I suvremenog, što u TZ Sutivan jako dobro znaju.

IMGttt_6951_thumb

Fjera svetog Roka je poseban blagdan kojim se slavi nebeski zaštitnik općine Sutivan. Nakon prigodne crkvene svečanosti u jutro kojom se pjeva život sveca,poslijepodne se priređuje velika sveta misa nakon koje slijedi procesija po mjestu.

Sutivan je toliko lijepo mjesto da ga nijedan opis nemože predočiti pa ni pojasniti. Za osjetiti ljepotu i puls bračkog kamena, bijelih kala, morske šetnice, malih ukusno uređenih mediteranskih kućica..zaista treba otići tamo I uživati u spoju kamene ljepote I morske tišine.

Vanka regule 4

www.visitsutivan.hr

Foto: Tz Sutivan, slobodnadalmacija.hr