Blog

Istra Inspirit na World Travel Marketu u Londonu

USPJEH PROJEKTA ISTRA INSPIRIT

Na ovogodišnjem WTM-u (World Travel Market) koji se od 3. do 11. studenog održava u Londonu, posjetitelji ovog vodećeg svjetskog sajma turističke industrije moći će saznati i o projektu Istra Inspirit, koji će promovirati svoju ponudu theatre & gourmet doživljaja osmišljenih na temu legendi, priča i mitova Istre.

Iustitia Mar C 4

Značaj predstavljanja na World Travel Marketu u Londonu ponajprije se očituje u velikoj važnosti ovog sajma za svjetsku industriju putovanja; u njegova četiri dana održat će se preko 500 raznih seminara, prezentacija i događanja, svoju turističku ponudu predstavit će preko 200 zemalja, a sve prati preko 3 000 novinara. Tijekom održavanja sajma na desetake tisuća njegovih posjetitelja moći će se upoznati s raznolikom paletom turističkih proizvoda zemalja diljem svijeta, ali i saznati o najnovijim svjetskim turističkim trendovima.

Crispo, Medulin MarC_25985 1a

Naime, ovaj je sajam poznat i kao mjesto na kojemu se iznose rezultati tekuće godine te očekivanja za sljedeću. Turističku ponude Hrvatske predstavit će Hrvatska turistička zajednica sa 15-ak drugih suizlagača, a posebno će se prezentirati projekt „Hrvatska 365“. Također, posjetiteljima sajma prezentiran će biti i projekt Istra Inspirit s njegovim najnovijim doživljajem „Morganovo blago”, kojeg će predstaviti turističkim i putničkim agencijama kao zanimljiv paket aranžman koji njihove goste na nesvakidašnji način može upoznati s kulturno-povijesnom baštinom Istre, odnosno Dvigradom i legendom o sakrivenom blagu kapetana Henrya Morgana.