Aktualno

SPLIT City break – najnoviji hit turističke ponude Splita

This post is also available in: English

Provedite nezaboravni vikend u gradu Dioklecijana

Turistički šampion grad Split nudi jedinstveni doživljaj!

hram

Izvještavajući o Splitu, mnogi strani blogeri ne prestaju se diviti energiji drevnog grada s mladom dušom kako ga vole okarakterizirati. Nigdje se kao u Splitu, nisu sretnije isprepleli povijest i suvremeno, i  nigdje se u tako zavodljivom ritmu nije sretnije sljubila baština vrijedna 1700 godina, sa energičnim i neodoljivim pulsom modernog življenja.

montreux-jazz

Split, (nekoć davno) percipiran kao lučki grad u kome se odvijao tranzit nestrpljivih turista dalje po otocima i priobalju, davno je promijenio identitet tranzitnog grada i transformirao se u turističkog lidera Dalmacije. Turisti koji su se jedva čekali ukrcati na bilo koji trajekt do pred 10 godina, sada intenzivno maštaju o preseljenju u Split.

1a

Njegove neodoljive uličice prepune wine barova, profinjenih malih restorana sa specifičnom ponudom koja budi sva čula, vesela ponuda splitske vibrantne tržnice “Pazara”, desetine mjesta koje su na raspolaganju za ludi noćni provod, kao  prekrasne šetnice i uređene plaže, postaju obavezan itinerer svakog osviještenog putnika koji traga za ljepotom.

ispijanje kave 3

A ljepote u Splitu ima na pretek. Što lijepih žena, što lijepih mjesta, što razigranog ozračja koje u Splitu nije moguće precizno definirati ali ga itekako osjećate jednom kad vas osvoji.

_DSC7657

Split je naprosto grad koji vibrira. Ludošću, ljepotom, hedonizmom, živošću, novim prijateljstvima..popis je gotovo beskonačan.

galerija-mec5a1trovic

CITY BREAK SPLIT – Kultura na dlanu grada

Da bi Split što potpunije doživjeli, na raspolaganju su vam  City break vikendi – najnoviji turistički hit kojeg je pripremila Turistička zajednica Grada Splita.

Što vam treba za City break Split?

Dođite u Split bilo koji vikend (petak – ponedjeljak) u periodu listopada, studenog i prosinca.

Split

Što Vas čeka u City break programu u Splitu?

Dobit ćete besplatno Splitsku kartu (Split card) koja će sadržavat jednu razgledajuću turu grada Splita.
Dobit ćete također besplatno karte za subotnji program po izboru (kazalište ili koncert).

pazar

Specijalna ponuda Split City break-a

TZ Split City Break 2014

HNK SPLIT

Raspored događanja pogledajte na linku

zbor_i_balet

Doživite ljepotu Splita i  uzmite od njega ono najbolje. I ne zaboravite  – jedan vikend  je dovoljan da Split nosite u sebi – gdje god bili.

3a

Za sve informacije posjetite www.visitsplit.com

Foto: Tz Split, HNK Split

 

This post is also available in: English