Aktivni odmor

Supetar – domaćin svjetskog prvenstva u udičarenju s broda 2015.!

VELIKO PRIZNANJE TURISTIČKI ATRAKTIVNOM BRAČKOM SREDIŠTU

15. Svjetsko prvenstvo u udičarenju s broda

IMAGE

SVIJETLI PRIMJER ORGANIZIRANOG UPRAVLJANJA TURISTIČKIM ODREDIŠTEM

Najava atraktivnog događanja

Kada? Od 03. – 10. listopada 2015.g. Supetar će biti domaćin 15. Svjetskog prvenstva u udičarenju s broda (U-21).

Tko? Organizator ovog događaja je Klub za šporstki ribolov i podvodne djelatnosti „Arbun“ iz Supetra. Organizacija Svjetskog prvenstva slijedeće  godine biti će i idealna prilika za proslavu 50. Obljetnice osnivanja KŠR „Arbuna“ iz Supetra, inače jednog od najstarijih sportskih kolektiva na otoku Braču. KŠR „Arbun“ iz Supetra tijekom svojeg postojojanja zabilježio je nekoliko uistinu velikih sportskih rezultata od kojih svakako valja izdvojiti pojedinačni naslov prvaka bivše SFRJ – Nikše Trebotića u podvodnom ribolovu i naslov ekipnog prvaka RH u podvodnom ribolovu 2013.god.

nautićka luka 1

Bogat program i izvrsna zabava

Organizatori najavljuju bogat i maštovit program tijekom svjetskog prvenstva. Osim samih natjecanja i protokolarnih manifestacija, u Supetru će se održati i nekoliko koncerata, sajam ribolovne opreme…

Supetar – destinacija kulture i dobre zabave

Ovaj predivni gradić poznat je po mnogim zanimljivostima i predivnim lokalitetima (plažama, spomenicima i crkvama poput župne crkve Navještenja Marijina te brojnim djelima kiparaIvana Rendića…), po vrhunskoj gastronomiji, mjesto je održavanja jednog od najprestižnijih kulinarskih festivala Mediterana – Bisera mora. Ova destinacija s bezbroj atributa postala je polako nezaobilazno nautičko odredište Srednje Dalmacije.

Meri Supetar

Otkrijte stoga jedinstveni koloplet ljepote i sklada otoka Brača, posjetite Supetar i uživajte u jedinstvenom spoju kulture i suvremenog. Ovaj gradić se doima kao da je ilustriran vještim potezom umjetnika  ilustratora, a jesenje boje daju mu posebnu ljepotu. No u Supetru buja optimizam i  život i taj život ste slobodni istražiti – kad god to poželite.

Supetar

Jedna od najljepših dalmatinskih destinacija Supetar Vas poziva da ga posjetite!

www.supetar.hr

Facebook

Sponzorirani članak