Aktivni odmor

Božićna bajka u Podstrani: klizanje na ledu i blagdanski gušti za cijelu obitelj

Klizanje na ledu s pogledom na more – uđite u neobičnu zimsku bajku

“Nije na kraj svita, Podstrana je tik do Splita”

Neobičan i zanimljiv iskorak u turističkoj ponudi srednje Dalmacije, napravila je općina Podstrana.

ZimskiProgram_MALI_1ba

Na terasi hotela Le Meridien Lav Split, u 13.00 sati otvara se klizalište na ledu  „Božićna bajka“ – Adrenalinski park od 14.12.2014. – 15.01.2015.

Zimska čarolija se nastavlja kroz program Igre mladih, koje će se održati od 1.02. – 05.04. 2015., u sklopu kojih se održavaju razna sportska natjecanja, turniri uz bogat zabavni program. Dašak vrhunske gastronomije osjetit ćemo od 15.01. – 01.03.2015 u Školi kuhanja Stephana Macchija. Ljubitelje starih automobila oduševiti će 6. susret ST patrole Oldtimera, koji se održava u Podstrani 25.03.2015.

8138_Velika_Hotel-Le-Meridien-Lav-Podstrana

Klizalište je rezultat suradnje općine Podstrana s hotelom najviše kategorije Le Meridien Lav,  koji je teritorijalno u okviru te općine u splitskom predgrađu.

DSC_0841(3)

Veselje zbog činjenice da se mogu okušati na ledu svega dvadeset metara od plaže ispred hotela, ne jenjava kod djece i mladih koji su ponosni na svoje klizalište s pogledom na more, plažu i zaljev ispred Stobreča.

klizanje na ledu1

Nakon klizanja moći će se osvježiti u obližnjoj kavani s toplim napicima, uživati u koncertima limene glazbe, svratiti u restoran, kušati autohtone specijalitete, kupiti novogodišnje ukrase i tradicionalne suvenire.

Na  izložbeno –prodajnim štandovima predstaviti će se proizvođači i vlasnici OPG-ova sa područja općine Podstrana, programi putovanja i ponuda smještaja u općini Podstrana. Najmlađe očekuje bogat zabavni program, igre i natjecanja, dolazak Djeda božićnjaka, te brojni drugi sadržaji u organizaciji dječjih vrtića iz područja općine Podstrana. Ljubitelji sporta i adrenalina uživati će u uzbudljivim hokejaškim utakmicama, sportskim natjecanjima.

_2AB0631_PODSTRANA_HRANA_PREHRANA_x  B

No božićna bajka tu ne završava jer se uz klizanje nude i topli napitci, ukusne fritule, besplatan parking i svi raznorazni gušti za cijelu obitelj.

DSC_0633

I sve je dostupno svaki radni dan od 10 do 21 sati.

DSC_0682
Veselje traje do 15.siječnja 2015.

djed mraz

Osim zanimljive zabave kojoj će se nesumnjivo obradovati najmlađi, općina Podstrana nije zaboravila ni na tradicijske vrijednosti koje će utkati u adventski program svog šarmantnog morskog mjesta.

klizaliste hotel lav

Vikendom će mala poljoprivedna gospodarstva prezentirati svoje proizvode a želite li kušati najfinije kuhano vino, hotel Le Meridien Lav Split će otvoriti vrata svog ekskluzivnog Jim’s Bara gdje će po prigodnim blagdanskim cijenama prodavati kuhano vino, palačinke, fritule, pizze i kave.

zabaavUživajte u čarima božićnih blagdana

Fritule - krofne ušticpi 1- NM recepti

Za idilu glazbe i tonova te svečani ugođaj  otvaranja, brinuti će se klapa “Praska” te Djed Božićnjak koji će djeci darovati slatkiše.

ap

Podstrana – udobnost i komfor modernog turističkog odmora na nekoliko minuta od Splita

Romantično turističko mjesto, poznato je kako po najmirisnijim breskvama u ovom dijelu Europe, tako i po bogatoj kulturnoj baštini i izvrsnoj gastronomskoj ponudi.

_ZG02402_1 - Copy

Smještaj i ponuda oduševit će i one najizbirljivije, a ugođaj blage zime dat će posebnu notu vašem boravku.

DSC_0682

 

Osam km dalje od Splita, možete uživati u čarima osame – šetnji po rajskim plažama, a zaželite li se kave pod Dioklecijanovim zidinama, za svega par minuta vožnje ste u Splitu.

DSC_0737

Sve informacije na TZ Podstrana.

Foto: Tz Podstrana, Lemeridien Lav, Adventilacija na rivi