Aktualno

Spektakularan doček Nove godine u Splitu!

Luda zabava uz veliki party zagrijavanja na Pjaci, vruće salsa ritmove na Bačvicama i Voćnom trgu, koncert Zorice Kondže, Siniše Vuce, Marijana Bana i Diktatora uz spektakularan vatromet

Split je i ove godine tradicionalno najpoželjnija i najposjećenija destinacija za doček Nove godine na otvorenom u Hrvatskoj, koji svake godine posjeti preko 80 tisuća ljudi. Koncert pod nazivom  „SPLIT ZA CILI SVIT“  biti će prava zabava za pamćenje uz vrhunsku zvučnu i svjetlosnu produkciju s početkom u 21 sat, trajati će sve do tri sata iza ponoći, a točno u ponoć nebo iznad Splita osvijetlit će spektakularan vatromet.

unnamed

Na ovogodišnjem programu za najluđu noć u godini nastupaju tri renomirana hrvatska izvođača Zorica Kondža, Marijan Ban i Diktatori te Siniša Vuco uz instrumentalnu pratnju vrhunskih glazbenika.

vatromet

Koncert će otvoriti Zorica Kondža, hrvatska glazbena diva, moćnog vokala. Publiku će zagrijati uz najveće festivalske hitove i svjetske evergreene. Negdje oko 23 sata na scenu će stupiti miljenik splitske publike Marijan Ban sa Diktatorima. U dobrom raspoloženju i sa svima znanim hitovima zasigurno će rasplesati publiku na Rivi. Posljednji izvođač u programu novogodišnjeg dočeka bit će Siniša Vuco, energični roker koji jamči ludu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Advent 1

Spektakularni doček na Rivi direktno će prenositi TV Jadran, dok će se kamere Hrvatske televizije povremeno uključivati u program, kao i Radio Split.

Organizator ovogodišnjeg dočeka je tvrka Dalmacija koncert d.o.o.

_DSC8353


Zabavu započnite u jutarnjim satima posjetom „Kućicama na Rivi“

Zabavu i eno-gastro šetnju započnite u jutarnjim satima sa dna Marmontove gdje vas čeka vesela atmosfera u tri ugostiteljske zone; “ 7 kućica”, kultne “ Adventilacije” i “ Parkiranje”. Posjetom bilo kojoj od ovih zona osjetit će te pravi blagdanski šušur, uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi i dobrom ritmu. Popijte domaću rakijicu, okrijepite se tradicionalnim jelima i uživajte u okusima i mirisima domaćih fritula.

1465181_863396223681475_2004449806611584589_n

Na Pjaci organizirani doček u 15h!

Kao dio ovogodišnje manifestacije “Advent na Pjaci”, na tom popularnom trgu održat će se i popodnevni doček Nove godine u 15 sati. DJ će nastaviti navečer s glazbenim programom do sitnih sati.

centar plesa 2

Stotine plesača iz 25 država u uzavreloj plesnoj atmosferi na Pjaci, Bačvicama i na Voćnom trgu

Od 30.12. do 3.1. Split će ugostiti stotine plesača salse iz čak 25 država svijeta na najvećem plesnom dočeku Nove godine u Europi.

Ovo je četvrta godina u organizaciji Centra plesa, ali prva u ovako ekstremno hladnim uvjetima te su svakodnevni plesnjaci kombinirani kako na otvorenom tako i u zatvorenim prostorima.

sals
Foto: Salsa Split

Program plesnih dana

30.12. Utorak od 20h otvorenje festivala Salsa plesnjakom na Pjaci
31.12. Srijeda – Salsa doček na Voćnom trgu i nakon ponoći Studio 54 After uz Dj Daddy Cool
1.1. Četvrtak – Beach Party na Bačvicama i repriza Nove u Centru plesa
3.1. Subota – Boat party – start 10h sa splitske rive

Budite dio čudesne splitske blagdanske priče i sve informacije o programu, ponudi, što vas čeka  i dočekuje u Splitu, saznajte na TZ Split.

Promo članak

www.visitsplit.com

Facebook

Foto: Adventilacija NA RIVI, Advent na Pjaci, Tz Split