Aktualno

Supetar poznaje svog gosta u dušu

This post is also available in: English

POSJETITE ATRAKTIVNE OBJEKTE PRIVATNOG SMJEŠTAJA U SUPETRU

Posjetite Supetar – brački biser ljepote i sklada, jedinstveni dragulj u kojem ćete se u svakom trenutku osjećati kao da ste oduvijek bili tu. Supetar je destinacija koju vrijedi posjetiti u svako doba godine.

nautićka luka 1

Svjetski turistički trendovi na Braču se prate još od početka 20. stoljeća! Naime, tad je jedan od najpoznatijih Supetrana, znameniti kipar Ivan Rendić, izradio skicu za tada veoma moderno i inovativno gradsko kupalište s kabinama! Da Supetar oduvijek ima „žicu“ za turizam, pokazuje i njegova atraktivna ponuda privatnog smještaja, kao i ljubaznost i susretljivost njegovih domaćina.

Vila Skula 1

Čuveni TripAdvisor prepun je pohvala za Villu Skulu u mjestu Škrip koja svojom kombinacijom novog i antiknog naprosto ostavlja bez daha, a eklektičan i divno preuređen interijer stvara dojam topline doma.

vila kula

Uspješan spoj starinskog i novog krasi i Villu Mariju u Splitskoj s prostranom terasom koja gleda na more, omiljenu kod obitelji s djecom.

2
Lovorikama se ovjenčao i boutique hotel Bračka perla iz kojeg gosti, kako kažu, jednostavno nisu htjeli otići – zasluga je to atraktivnog dijela s bazenom i vrlo personalizirane usluge, poput divnog osoblja koje je poslužujući svježu vodu i ukusan sladoled gostima stvorilo dojam rimskih gozbi!

supetar-art-hotel-bracka-perla-305315_1000_560

Sve petice „pokupio“ je i fantastičan hotel Villa Adriatica, i to na svim poljima – od urednosti i funkcionalnosti samih soba pa do ljubaznosti i informiranosti osoblja, a posebno su na glasu čaroban i obilan hotelski doručak, te najudobniji kreveti ikad!

Hotel-Villa-Adriatica-Supetar-Brac-Spa-006

Lijep obiteljski hotel Villa Midea koji je pobrao odlične kritike kako za udobnost, tako i za pažnju i susretljivost vodstva i osoblja, ocijenjen je kao odlična vrijednost za novac, a Villa Supetar oduševila je goste izvrsnom, praktičnom lokacijom na rivi i romantičnim pogledom na morsku pučinu!

Hotel-u-neposrednoj-blizini-mora-i-centra-grada-Supetar.png

Hotel Britanida hvaljen je zbog toplog domaćinskog pristupa i izvrsne tradicionalne domaće hrane poput one iz bakine kuhinje, a nisu izostale pohvale ni za Villu Mandić i Pansion Palute! I dok ističu razne crtice – ukusan doručak, domaćinski pristup i poneki topao osmijeh koji će im ostati u lijepom sjećanju, svi se naši „kritičari“ slažu u jednom – Supetar poznaje svog gosta „u dušu“!

Neka jedna od Vaših odluka u Novoj 2015. bude posjet Supetru i uživanje u nekom od preporučenih hotela i vila.

Više informacija na

www.supetar.hr

Facebook

Sponzorirani članak

Foto: arhiv Tzg Supetra, arhiv hotela

 

This post is also available in: English