Aktivni odmor

U Podstrani blizu Splita otvoreno klizalište s predivnim pogledom na more

Od 14. prosinca 2014. – 15. siječnja 2015., svaki dan od 10 do 21 sat

Božićna bajka u Podstrani

Pedesetak metara od plaže ispred hotela Le Meridien, Općina Podstrana i TZ Podstrane u suradnji s hotelom Le Meridien Lav stvorili su jedinstven božićni ambijent, podizanjem velikog natkrivenog klizališta, s kojeg puca pogled na more, naše otoke i Splitska vrata. Klizalište je od ove godine, obogaćeno i jedinstvenim adrenalinskim parkom, koji uz kavanu s toplim napicima, te male prodavaonice novogodišnjih ukrasa i tradicionalnih suvenira, stvara pravi adventski ugođaj, za cijele obitelji, a posebno njihove najmlađe članove. Hotel je posjetiteljima za ovu prigodu potpuno besplatno ustupio svoj parking i garažne prostore, a po prigodnim blagdanskim cijenama ponudio je i fritule, palačinke, kobasice, pizze i druge slasne zalogajčiće.

IMG_20141214_132253

Split je tako dobio još jedan adventski program koji će obogatiti turističku ponudu grada i regije, jer jutarnja šetnja Rivom, potom užitak u klizanju s pogledom na more, uz samo desetak minuta vožnje prema božićnoj bajci u Podstrani, pa potom večernji izlazak na adventski program na Splitskoj Pjaci, ponuda je koju malo koji grad može ponuditi.

Načelnik Općine Podstrana Mladen Bartulović istakao je kako se radi o nastavku jedne uspješne suradnje s hotelom Le Meridien koja polako na zadovoljstvo svih građana prerasta u tradiciju. Raduje ga što i simbolična sredstva koja se prikupe od najma klizaljki služe TZ Podstrane za daljnji razvoj i organizaciju ovakvih i sličnih manifestacija, čiji su rezultati posebno vidljivi u posljednjih godinu dana.

Arnoud Zaalberg direktor hotela Le Meridien Lav, posebno je naglasio kako se raduje nastavku ovog zajedničkog projekta koji nosi predivno ime “Božićna bajka” , te mogućnosti da se adventska ponuda u Podstrani , ali i susjednom Splitu, obogati klizalištem kao ponudom koja nedostaje, a koja je i u Nizozemskoj, zemlji iz koje dolazi, vezana uz božićne i novogodišnje praznike.

IMG_20141214_132212

OSNOVE INFORMACIJE i PROGRAMSKI SADRŽAJI

– Predstavljanja ponude obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i obrtnika Podstrane, te prodaja njihovih proizvoda po prigodnim blagdanskim cijenama

– Besplatna škola klizanja radnim danom od 10 do 13 sati

– Božićne predstave za najmlađe

– Vikend posjeti Djeda božićnjaka 10 do14 sati

– Jadranski hokejaški vikend turnir : Podstrana – Pula – Zadar

– Heroji adrenalinskg parka – zabavno natjecanje

– Rakela Adventure predstavljanje avanturističkog projekta “Put do Vrata pakla ”

– Najam klizaljki po cijeni od 25 kuna

Trajanje programa: Od 14. prosinca,2014. svaki dan od 10 do 21 sat, do 15.siječnja 2015.

ap

Sve informacije na TZ Podstrana.

Foto: Tz Podstrana, Lemeridien Lav