Aktivni odmor

Jadranski hokejaški turnir u Podstrani

 

OSNIVA SE JADRANSKA HOKEJAŠKA LIGA

SUBOTA 10.siječnja 2015. s početkom u 18 sati.

LOKACIJA: Klizalište “Božična bajka, Hotel Le Meridien Lav, Podstrana. Ulaz i parking besplatan.

SUDJELUJU: Gladijatori-Pula, Zadar ICE-Zadar, Lavovi-Podstrana

unnamed

PROGRAM:
18:00 sati _ potpisivanje Povelje o osnivanju i Pravilnika Jadranske hokejaške lige

18:30 sati_ početak 1.Jadranskog hokejaškog turnira

DODATNE INFORMACIJE:
unnamed (2)

Uživajte u prvoklasnom adrenalinskom doživljaju, praćenjem hokejaških dvoboja s pozicije uz sam rub klizališta. Hokejaši pod punom opremom uz voditelja i suca Damira Mihanovića Ćubija, garancija su dobre zabave i atraktivne hokejaške večeri. Potpisivanje Povelje o osnivanju i Pravilnika Jadranske hokejaške lige koje će prethoditi hokejaškim dvobojima na ledu, dio je projekta koji bi trebao osigurati kontinuitet postavljanja klizališta u mjestima i gradovima na Jadranu u zimskom periodu i slijedećih godina.
unnamed (3)

Nakon što su prije dva tjedna na istom klizalištu Lavovi iz Podstrane s 14:9 pobijedili team Kanadskih povratnika u Dalmaciji, te potom proteklog vikenda na gostovanju u Puli rezultatom 9:4 nadmašili Pulske Gladijatore, za očekivati je kako će završni turnir u Podstrani donijeti pregršt uzbuđenja.
unnamed (4)

Na iznenađenje mnogih i pitanje kako je to momčad koja se tek prije godinu dana po prvi put susrela s hokejom uspjela postići toliko napredak, kapetan Lavova iz Podstrane Žan Miličević odgovara:” Tajna je u tvrdoglavosti!
Natkriveno klizalište u Podstrani otvoreno je za posjetitelje svaki dan o
d 10 do 21 sat, sve do 15. siječnja.

IMG_20141214_133150Od 14. prosinca 2014. – 15. siječnja 2015., svaki dan od 10 do 21 sat Božićna bajka u Podstrani.

Pedesetak metara od plaže ispred hotela Le Meridien, Općina Podstrana i TZ Podstrane u suradnji s hotelom Le Meridien Lav stvorili su jedinstven božićni ambijent, podizanjem velikog natkrivenog klizališta, s kojeg puca pogled na more, naše otoke i Splitska vrata. Klizalište je od ove godine, obogaćeno i jedinstvenim adrenalinskim parkom, koji uz kavanu s toplim napicima, te male prodavaonice novogodišnjih ukrasa i tradicionalnih suvenira stvara pravi adventski ugođaj za cijele obitelji a posebno njihove najmlađe članove.

Hotel je posjetiteljima za ovu prigodu potpuno besplatno ustupio svoj parking i garažne prostore, a po prigodnim blagdanskim cijenama ponudio je i fritule, palačinke, kobasice, pizze i druge slasne zalogajčiće.
Sve informacije na TZ Podstrana.

ap

Foto: Tz Podstrana, Lemeridien Lav