Aktualno

Slavonska korpa – inovativno gastro blago dostupno jednim klikom!

This post is also available in: English

korpa_xl1

Na veselje svih ljubitelja Slavonske gastronomije

Projekt Slavonska korpa prvi je gastro suvenir koji je putem web trgovine dostupan svima u Hrvatskoj, a objedinjuje karakteristične autohtone slavonske gastronomske i enološke proizvode s njegovanjem tradicije.

Volite li domaći kulen, slasne čvarke, mekanu slaninu ili možda fini sir s bučinim uljem?

Izvorno Slavonsko

Na spomen domaćih slavonskih kolača i slastica krenu vam instant zazubice a ujedno ste pasionirani ljubitelji vrhunske kapljice autohtonih vina?

Odnedavno su vam sva ta blaga dostupna putem klika na inovativnoj web stranici www.slavonski-puti.hr, izvrsnom proizvodu za koji se pobrinula Turistička zajednica Požeško-slavonske županije koja je u suradnji s Agroturističkom zadrugom Klaster Kuna iz Pakraca te uz konzultacije s Gradskim muzejom u Požegi, kreirala inovativan proizvod, jednostavnog i atraktivnog naziva Slavonska korpa.

Želite li iznenaditi poslovne partnere, drage osobe ili jednostavno pripustiti u svoj dom malo daška i arome zlatne Slavonske ravni,možete naručiti ovaj jedinstveni proizvod koji vam stiže direktno na željenu adresu.IMG_2809

Poklon će vam stići u originalnoj pletenoj korpi s replikom tradicionalnog stolnjaka. Možete birati između 8 različitih korpi, a koju god izaberete, oduševit će vas pomno složena kombinacija autohtonih izvornih delicija ovog kraja.

20012013 066

Bogatstvo gastronomije ovog područja konstinuirano pruža priliku svojim posjetiteljima da dožive okuse prošlih vremena, od domaćeg kruha iz krušne peći, preko vrhunskih mesnih proizvoda i prerađevina kao što su čvarci, sušena slanina, šunka, kulen, kulenova seka, švargl, te fiš paprikaš i čobanac, preko juhe od peradi, pečenke, salenjaka, makovnjače, orahnjače… koji se danas poslužuju kao slavonski specijaliteti, ali i isprepliću sa specijalitetima kontinentalne i kreativne kuhinje današnjice.

KUTJEVO - VINCELOVO 3

Novo – mobilna aplikacija Panonia Tour

Želite li se osobno uvjeriti u brojne atrakcije i znamenitosti Požeško slavonske županije skinite mobilnu aplikaciju Panonia Tour kojom ćete uživati potpunije iskustvo posjete Požeško-slavonskoj županiji, te se lakše snaći i tematski odabrati lokacije koje želite posjetiti.

thumb-enogastro

Ova izvrsna mobilna aplikacija dostupna je putem usluge Google play i preko Apple Store-a.

Adobe Flash Player

U zagrljaju Požeško – slavonske županije – POGLEDAJTE VIDEO

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije
Sponzorirani članak 05.1.2015

www.tzzps.hr

www.slavonski.puti.hr

Facebook stranica

Print

htz logo

 

 

This post is also available in: English