Aktivni odmor

Predstavljena nova brošura s 120 turističkih programa u Srednjoj Dalmaciji

U Muzeju Grada Splita Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije predstavila novi projekt

Turistička zajednica Splitsko- dalmatinske županije, nakon iznimno uspješne turističke 2014, nastavlja sa angažmanom u cilju postizanja još boljih turističkih rezultata u 2015. U Muzeju Grada Splita, pred brojnim medijima i uzvanicima, predstavljen je novi projekt – turistička brošura s programima destinacijskih menadžment kompanija Srednje Dalmacije, specijalno izdanje edicije “Way to Croatia” pod nazivom “Otkrijte srednju Dalmaciju”. Besplatnu brošuru, vrlo atraktivnog dizajna, sa čak 120 turističkih programa, u suradnji sa županijskom turističkom zajednicom, osmislilo je 20 agencija, kako bi boravak gostiju u Splitsko- dalmatinskoj županiji bio što zanimljiviji i sadržajniji. Brošura je tiskana na engleskom jeziku u tisuću primjeraka.

Josko StellaJoško Stella – direktor TZ Splitsko – dalmatinske županije

Na predstavljanju prisutnima se obratio Joško Stella, direktor županijske turističke zajednice, i Jurica Glavina, regionalni predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija, naveli su kako su u brošuri budućim turistima predstavljeni brojni sadržaji koji ih ovdje čekaju i to ne samo tijekom glavne sezone, nego tijekom cijele godine, s osobitim naglaskom na predsezonu i posezonu. Stella je također najavio brojne marketinške aktivnosti, inozemne prezentacije, izlaganja na stručnim sajmovima.

IMG_3938_1

Splitsko – dalmatinska županija jedna je od vodećih hrvatskih županija prema ostvarenom turističkom prometu u 2014. Iz godine u godinu bilježi značajan rast. Upravo iz navedenog razloga ovim se programima želi dodatno istaknuti suradnja županijske turističke zajednice, lokalnih turističkih zajednica i turističkih agencija kao ključan faktor u razvoju turističke ponude, koji su u ovom projektu osmislili kvalitetne sadržaje i to iz tri područja: eno-gastro klaster, te kulturni i aktivni klaster.

Srednja je Dalmacija svojim milenijskim trajanjem povezala najstariju prošlost i bogatu povijest sa suvremenim turističkim trendovima kreirajući ponudu i proizvode za opuštanje, zabavu, aktivni odmor, upoznavanje i uživanje za sve tržišne niše naših gostiju.

DIA071

Svakako, ovo će izdanje biti od koristi i brojnim hotelima i privatnim iznajmljivačima koji na jednom mjestu mogu pronaći brojne informacije o tome kamo uputiti goste i pružiti im pravi doživljaj posjeta Srednjoj Dalmaciji.

Cijelom projektu prethodilo je i šest edukacija za djelatnike u putničkim agencijama koje su im pomogle da osmisle kvalitetne aranžmane, a osigurane su im brojne financijske potpore za razvoj tih programa i njihovu promociju.

Way to Croatia

Way to Croatia

Posebno izdanje turističkog vodiča kojim se promoviraju agencijski programi na području Splitsko-dalmatinske županije  s originalno osmišljenim turističkim doživljajima.

Hrvatska verzija

English Version