Blog

Međunarodni sajam turizma Place2go – mali svijet na dlanu u Boćarskom domu

[:HR]Ovogodišnji četvrti međunarodni sajam turizma Place2go, održati će u Boćarskom domu od 13.03. – 15.03. 2015.

Boćarski dom tako postaje mjesto gdje ćete saznati sve o destinacijskim trendovima dalekih zemalja (Tajland, UAE, Iran, Malezija, Indija, Japan, Tunis, Turska, Kina, Rusija) ili dobro nam znanih europskih metropola kao i susjednih (Njemačka, Bugarska, Belgija, Slovenija, Srbija, Mađarska), a posjetitelji će moći birati hoće li  prvo posjetiti Gastro ulicu u kojoj će kušati specijalitete Maximiliana, japanski Binimoto, iranski Karavansaraj, indijski Maharadja, turski Lokma, azijski Wok by Matija, ili  svratiti do Ruskih delicija u kojima će se pripremati  omiljena jela ruskih velikana.
Hotel Tomislavov dom nuditi će presjek svojih  kontinentalnih specijaliteta, Brko i Brko ličkih specijaliteta, dok će Sora catering nuditi istarske.

Na sajmu ćete moći nabaviti egzotične proizvode poput začinskog bilja i cvijeća, umaka, čajeva, raznih ulja, sadnica ljutih papričica, poslastica, kao i prirodnu kozmetiku, nakit i ostale autohtone proizvode pojedinih zemalja.
Na sajmu  će se ove godine po prvi puta predstaviti grad Bruxelles i  daleka Namibija, a od starih izlagača tu su opet Tajland, Indija, Malezija, Tunis, Ujedinjeni Arapski Emirati, Turske, Bugarska kao i susjedne destinacije poput Slovenije, Srbije, Austrije, Mađarske i brojni hrvatski izlagači.

I ove godine sajam organizira nagradnu igru Putovnica gdje posjećujete određene štandove i skupljate na njima žig ili potpis. Na taj način se ulazi u bubanj za osvajanje atraktivnih putovanja.
Posjetitelji koji zaigraju nagradnu igru biti će u prilici osvojiti putovanje u Pariz za dvoje, pet noćenja u Las Vegasu, putovanje u Beograd, Mađarsku i London, Istambul, povratne karte za Dubai i brojne druge..

Zaljubljenici u daleke destinacije, egzotična putovanja jednako kao i u europske metropole, moći će se na jednom mjestu informirati o zanimljivim odredištima i usput se dobro zabaviti.

Foto:slobodna dalmacija.hrPlace2go_2015 (8)

Radno vrijeme sajma:
Glavna dvorana:
Petak 13. 3.
10 – 14 sati – B2B ulaz samo sa akreditacijama i pozivnicama
14 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan
Subota i nedjelja 14. i 15. 3.
10 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan
Dvorana Balon:
Petak – nedjelja 10 – 20 sati, ulaz besplatan[:]