Gastro

Posjetite AGRO ARCU u Trilju!

[:HR]SAJAM RADI KOJEG SE VRIJEDI ZAPUTITI U DALMATINSKO ZALEĐE

8. međunarodni sajam inovacija iz poljoprivrede, prehrambene industrije i poljoprivredne mehanizacije

1665

Proizvodi i inovacije iz cijele Hrvatske i nekoliko zemalja svijeta, konferencija „Mladi i poljoprivreda: iskustva i perspektive“, predavanja i radionice te bogat zabavni program ispunjen glazbom i plesom, tek je dio onoga što vas očekuje na 8. međunarodnom sajmu inovacija iz poljoprivrede, prehrambene industrije i poljoprivredne mehanizacije AGRO ARCA.

n_18691

Ovo, inače osmo izdanje već poznatog poljoprivredno-prehrambenog sajma, održat će se od 8. do 10. svibnja u gradu Trilju, jednom od najmlađih gradova Hrvatske i srcu Cetinskog kraja.

IMG_5923_1

U ta tri dana, s više od 200-injak izlagača iz Hrvatske i svijeta, ovaj će grad postati središte proizvoda i inovacija iz poljoprivrede i prehrambene industrije.

Photo Ante Gašpar_1

DOMAĆI EKO PROIZVODI

Posjetitelji sajma imat će priliku upoznati se novim proizvodima, tehnologijama i idejama na ovom području, ali i degustrirati i po promotivnim cijenama kupiti proizvode domaćih proizvođača sireva, meda, vina, maslinova ulja i druge delicije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Organizatori sajma – Udruga inovatora Hrvatske i Grad Trilj, pripremili su i bogat popratni program radionica i predavanja. Naglasak sajma ove je godine stavljen na uključivanje i ulogu mladih u razvoju poljoprivrede, stoga će 9. svibnja na te teme u suradnji s organizacijom YPARD Hrvatska biti održana cjelodnevna konferencija pod nazivom Mladi i poljoprivreda: iskustva i perspektive na kojoj će sudjelovati Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika AGRO, Zadruga za etično financiranje, splitska Razvojna agencija RERA SD, LEADER mreža Hrvatske i drugi.

BCP_2852

DOBRA ZABAVA UZ FOLKLOR I PARNI VALJAK

Osim sadržaja edukativnog karaktera, za posjetitelje je pripremljen i bogat zabavni program iz kojeg izdvajamo glazbeno – plesno događanje „Etno večer u Trillju“ 8. svibnja, te koncert Prljavog kazališta 9. svibnja. 

Sajam će biti svečano otvoren u petak 8. svibnja u 11 sati, a sva tri dana ulaz za sva događanja na sajmu je besplatan.

BCP_3073

Više o svemu na www.agro-arca.com.hr.

Photo Ilija Veselica 2_glavna

 

www.visitsinj.com
www.tz-trilj.hr
www.visitdugopolje.com
www.visitvrlika.com

Sponzorirani članak
Foto: Dalmatia Explorer, Ilija Veselica, Ante Gašpar, Branko Čović, arhiva turističkih zajednica grada Sinja, Trilja, Vrlike i Dugopolja.

logotipi-zagora1

 

 

 

 

 [:]