Aktivni odmor

4. Biciklijada “Do izvora Cetine”

[:HR]JOŠ JEDNA ZAGARANTIRANA AVANTURA U DALMATINSKOM ZALEĐU!

Kada: 21. lipnja 2015. godine
Gdje: Sinj – Vrlika
Start: Sinj, club Piccadilly, 10:00 sati.

Nakon iznimno uspješnih dosadašnjih pothvata, Biciklistički klub Vlaji Sinj na radost svih ljubitelja ovog popularnog sporta i ove godine organizira cjelodnevnu biciklijadu „Do izvora Cetine“.

DSC_7389_1

Biciklijada će se održati  21. lipnja 2015. godine. Start je predviđen ispred cluba Piccadilly u 10 sati.

biciklijada

VOŽNJA, OBILAZAK KULTURNIH  ZNAMENITOSTI, KUPANJE U PERUČKOM JEZERU

Dužina rute je cca 85 km u oba pravca. Iako nema ekstremnih uspona, staza zbog svoje dužine zahtijeva solidnu tjelesnu kondiciju. Svaki napor je itekako nagrađen prekrasnim vidicima: biciklijada prolazi preko Balečkog mosta i uz Peručko jezero u kojem se, kraj Dabra, čak moguće i okupati.

CA5

Svim sudionicima osigurana je okrepa na Vučipolju te po dolasku na cilj, izvor Cetine, i ručak (grah s kobasicama). Na izvoru je u planu odmor i druženje te obilazak starohrvatske crkve Sv. Spasa, nakon čega slijedi povratak u Sinj.

Cetina Adventure 2 Photo Ilija Veselica

POZIV ZAINTERESIRANIMA

Za vrijeme vožnje po državnoj cesti osigurana je policijska pratnja, kao i prateće sigurnosno vozilo ukoliko netko bude onemogućen nastaviti vožnju zbog kvara i slično. Biciklijada nije natjecateljskog karaktera, sudjelovati mogu svi punoljetni biciklisti, a sudionicima se preporuča korištenje biciklističke kacige.

DSC_7432_1a

Ove godine se, osim biciklista iz Sinja i okolice, očekuju i brojni gosti iz Splita, Livna, Bihaća i drugih gradova, što zajedno s ljepotom staze i prirode jamči nezaboravnu avanturu.

Više informacija:

Biciklistička klub Vlaji Sinj

099/828 6622
099/862 1128

Facebook

Sponzorirani članak 11.6.2015

www.visitsinj.com
www.tz-trilj.hr
www.visitdugopolje.com
www.visitvrlika.com
Foto: Dalmatia Explorer, Nikola Belančić,  Ilija Veselica, Ante Gašpar, arhiva turističkih zajednica grada Sinja, Trilja, Vrlike i Dugopolja

logotipi-zagora1[:]