Aktualno

Otvoren prvi Shrimp House u Hrvatskoj!

[:HR]


Ljubitelji  morskih gastro užitaka – Hvar je vaša destinacija!

Na magičnom otoku Hvaru je u sklopu hotela Riva i BB club terase na hvarskoj promenadi, vrata  nedavno otvorio i prvi Shrimp House u Hrvatskoj.  Morski predmet želja profinjenih gastroljubaca, sad je moguće dohvatiti direktno s pladnja u jednom od najljepših hrvatskih butik hotela i BB cluba s hvarske promenade.

DSC_1508

Glavna zvijezda jelovnika svakako su jadranske kozice, a najpopularnije jelo su„Kozice iz raja“-  svježe panirane kozice u kokosu, otvorene pa pržene kozice u penko mrvicama, pohane kozice u japanskoj tempuri, te cijele kozice pečene na žaru uz dodatak umaka Tangy Asian, Cajun Marmelada i Pikantnog koktel umaka.

DSC_1510 S hvar treća

Shrimp House  će ovog  ljeta pripremiti više od 3,5 tone svježih kozica za dvadesetak različitih specijaliteta  od kozica na jelovniku – pohane, pržene, pirjane, sotirane, svježe, u juhi, burgeru ili tjestenini, svaki će ljubitelj pronaći svoju omiljenu kombinaciju.

DSC_1502 četvrta

U svijetu se svake godine proizvede više od 2 milijarde kilograma kozica, a gotovo jednu milijardu pojedu Amerikanci, koji su na Hvaru gotovo najčešći gosti, pa se možda zatraži i koji kilogram kozica više.

Izvorno domaće – neodoljiv adut ponude Shrimp House

Većina povrća posluženog u restoranu svježe dolazi iz Starogradskog polja, najvećeg polja na jadranskim otocima, koje je kao remek djelo grčke kulture na Sredozemlju gotovo netaknuto 2400 godina i kao takvo uvršteno na popis UNESCO-ve zaštićene baštine.

DSC_1486

Lokalne namirnice u kreativnim kombinacija sa „voćem mora“ kako mnogi nazivaju kozice, pogled na hvarsku luku u centru ljetnih zbivanja uz zvuk saksofona praćenog urbanim ritmovima DJ-a za svakog će posjetitelja biti jedinstven gastronomski doživljaj!

DSC_1503

Zašto posjetiti Riva hotel?

Riva Suncani_Hvar0405

Smještena u predivnom stoljetnom zdanju, uz samu obalu u povijesnoj jezgri grada, Riva objedinjuje najbolje osobine dvaju oprečnih svjetova: šarm starog i luksuz modernog.

riva_exterior_01

Originalno uređen interijer ovog jedinstvenog  butik hotela nikoga ne ostavlja ravnodušnim – avangardni dizajn soba, prepoznatljive crno-bijele slike holivudskih zvijezda i kupaonice odijeljene staklenim stijenkama, dio su Rivine živopisne unutrašnjosti koja će vas svaki put ponovno ostaviti bez daha.

Suncani_Hvar0167

Prostrana terasa Rivinog BB Cluba, s koje se pruža pogled na obližnje luksuzne jahte i Paklinske otoke, najpopularnije je okupljalište jet-seta, stoga ćete ovdje zasigurno uvijek biti u središtu uzbudljivih hvarskih ljetnih zbivanja.

IMG_9170-650x400

Više informacija potražite na web stranicama Sunčanog Hvara Hotel Riva ili nazovite na telefon +385(0)21750100. Kontaktirati nas možete i na concierge@suncanihvar.com

Dobro došli!

Sponzorirani članak 1.6.2015[:]