Blog

U turističkoj zajednici Zagrebačke županije predstavljen “Lipanj u Ivaniću”

[:HR]4.6.2015.
Jučer je u prostoru Turističke zajednici Zagrebačke županije, uz prisutnost medija i gostiju, predstavljen  bogati lipanjski program događanja u Ivanić – Gradu. Zahvaljujući raznolikoj i bogatoj koncepciji programa, lipanj će u Ivanić – Gradu biti prepun događanja za sve generacije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Program je predstavila direktorica Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada, Ankica Bešter. Najavila je  će  održavanje više od  40 manifestacija u povodu obilježavanja Dana grada Ivanić-Grada. A program događanja sadrži brojne  zabavne, plesne i pjevačke nastupe, izložbe i promocije udruga, škola, KUD-ova, odigravanje sportskih turnira te niz drugih događanja tokom cijeloga mjeseca lipnja. Također, pozvala je sve posjetitelje da dođu u Ivanić-Grad i uživaju u različitim događanjima koji promoviraju ljepote, tradiciju, gastronomsku i kulturnu baštinu ivanićkog kraja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O tradiciji i ljepotama  Ivanić – Grada, pričao je i zmjenik gradonačelnika Grada Ivanić-Grada Željko Posilović. Istaknuo je kako je Grad Ivanić-Grad jedan od najstarijih gradova na području Zagrebačke županije. „Car Franjo Josip I. ukida Varaždinsku krajinu 8. lipnja 1871. te Ivanić-Gradu službeno dodjeljuje status grada, na što smo izrazito ponosni“, istaknuo je zamjenik Posilović.  Ujedno je pozvao i sve posjetitelje da dođu  na  svečanu sjednicu Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada na kojoj će biti dodijeljena priznanja najzaslužnijim građanima Ivanić-Grada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA[:]