Hot Spots destinacije

50% popusta za 100% doživljaja u Svetoj Nedelji – velika promotivna akcija

[:HR]10.7.2015

Knjižica s kuponima i popustima  “Sveta Nedelja  – 50% popusta za 100% doživljaja”
Velika promotivna kampanja s ljetnim popustima od čak 50%  za gastronomske doživljaje i  aktivan odmor u Svetoj Nedelji upravo u tijeku! U povodu 15. obljetnice, Turistička zajednica grada Svete Nedelje u suradnji s ugostiteljima (pružateljima usluge hrane) i subjektima sportsko-rekreacijskih sadržaja realizirala je  projekt velike promotivne kampanje pod nazivom “Sveta Nedelja – 50% popusta za 100% doživljaja” u obliku knjižice s kuponima i popustima od čak 50% za gastronomske doživljaje i aktivan odmor u Svetoj Nedelji s ciljem jačanja promidžbe ugostiteljske ponude, ponude sportsko-rekreacijskih sadržaja svetonedeljskog kraja te povećanja broja dolazaka gostiju na područje Svete Nedelje.

Dragi naš kaj Sv Nedelja

Promotivna knjižica s kuponima i prigodnim popustima na menije tj. programe sportsko-rekreacijskih sadržaja distribuirana je dana 10.07.2015. godine svim pretplatnicima Večernjeg lista i 24 sata za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije u 31.000 primjeraka.

Akcija traje dva ipol mjeseca – ne propustite iskusiti gastronomske čari prelijepe zagrebačke okolice!

Promotivna kampanja  traje dva i pol mjeseca i to u razdoblju od 10.07. do 30.09.2015. u koju se uključilo  ukupno 15 subjekata s područja Svete Nedelje: Caffe bar & restaurant PIANO, Restoran SEVDAH, Restoran BREZA, Krčma IZLETIŠTE SUHINA, Bistro PIROŠ ČARDA, Bistro PRIPERI, Bistro Pizzeria DANTE, Buffet ZVONIMIR, Pizzeria LA ROMANTICA, Grill KORNER, Fast food IKA, Adrenalinski centar SVETA NEDELJA, Camp ZAGREB, Sportski centar SVETA NEDELJA i Tenis klub KAP.
U promotivnoj knjižici također su promovirane svetonedeljske biciklističke rute, pješačko-rekreacijske staze te nadolazeće manifestacije.

Više o svemu na web stranicama Turističke zajednice Svete Nedelje:

tel: 01/ 3373 919, GSM: 091/ 3373 919; e-mail: info@svetanedelja.hr

Naslovna-fotka-Medium[:]