Aktivni odmor

6. Gitaristički vikend u Supetru

[:HR]

Gitaristički virtuozi  ovoga vikenda donose u Supetar puno dobre glazbe, nastupaju najbolji europski gitaristi…

supetar gitaristički vikend

U sklopu programa „Supetarskog lita“ i organizaciji Grada Supetra i Turističke zajednice grada u Supetru će se u petak, 10. srpnja i subotu, 11. srpnja 2015., održati šesti po redu „Gitaristički vikend“.

Ova je glazbena manifestacija odavno prešla okvire ne samo Dalmacije i Hrvatske, već i Europe. U proteklih pet godina na „Gitarističkom vikendu“ u Supetru sudjelovali su brojni poznati mladi gitaristi iz čitavog svijeta kao i najbolje domaće uzdanice u svijetu klasične gitare.

Od stranih izvođača u Supetru su nastupili: Takeo Sato, Ben Carmona, Christopher Esch, David Dyakov, Jure Cerkovnik i mnogi drugi.

Domaćin „Gitarističkog vikenda“ svih je šest godina 29 – godišnji Petar Čulić,  zasigurno  jedan od najboljih mladih gitarista na svijetu. Iza njega je više od trideset međunarodnih nagrada, više od tisuću gitarističkih nastupa u Londonu, Beču, Parizu..., a ponude za suradnju dolaze iz čitavog svijeta.

Petar Čulić i njegovi prijatelji, mladi gitaristički virtuozi  ovoga vikenda donose u Supetar puno dobre glazbe, atraktivne i za širu publiku.

gitar vikend

Nastupaju: AROS GUITAR DUO:  MIKKEL EGELUND NIELSEN – SIMON WILDAU , TARIK KAMARIĆ , MARTIN ANDRIJAŠEVIĆ, NATAN ZLODRE i PETAR ČULIĆ.

Budite dio ove lijepe glazbene priče na šestom „Gitarističkom vikendu“ ,  10 i 11. srpnja 2015.  u Supetru.

Ulaz na koncerte je slobodan.

Jedna od najljepših dalmatinskih destinacija Supetar Vas poziva da ga posjetite

Supetar

www.supetar.hr

Facebook

Sponzorirani članak

 [:]