Gastro

Dinner in the Sky® u Splitu

[:HR]

GASTRO – TURISTIČKA ATRAKCIJA KOJA JE OSVOJILA CIJELI SVIJET

U bliskoj suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita i splitskom Gradskom upravom, Dinner in the Sky® Split otvorio je svoja “nebeska vrata” jučer 9. srpnja, kako bi se jedinstveno iskustvo Dinner in the Sky® predstavilo posjetiteljima i građanima Splita.

Sve do 23. kolovoza posjetitelji će moći uživati u apsolutno jedinstvenoj večeri na visini od 60 metara sa spektakularnim pogledom na Split i otoke.

IMG_8176

Ova iznimna gastro – turistička atrakcija će i ove godine privući veliko zanimanje brojnih splitskih gostiju, a gostima se serviraju tri raskošna menija po cijeni u rasponu od 296 do 526 kuna.

Među onima koji su prvi iskusili večeru pod nebom je direktorica TZ grada Splita, Alijana Vukšić, glumac Robert Kurbaša, Hot spots redakcija…

Dinner in the Sky® Split održava se od 9. srpnja do 23. kolovoza 2015.

Picture 405_1

 

Picture 322_1

Dinner in the Sky®  Split – prava turistička atrakcija!!!

Picture 362_1

Dinner in the Sky® Split

Dinner in the Sky® pruža nezaboravni doživljaj zajedno s jedinstvenim kulinarskim zadovoljstvom u centru Splita. Stol s 22 ljudi na visini od 50 metara postavio je tim stručnjaka kako bi se gostima i njihovim prijateljima omogućila najposebnija večera njihovog života.

pic_011
San Francisco – Dinner in the sky

IMG_8115
Atrakcija koja je osvojila sve veće svjetske metropole

Tijekom večernjih događaja, chef će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku. Ta će ekskluzivna atmosfera s izvanrednom hranom i izravnim kontaktom sa chefom stvoriti nezaboravan doživljaj.

Picture 262_1

Informacije o rezervacijama

www.visitsplit.com

Facebook

Foto: Tz Split

[:]