Aktivni odmor

Okruške ljetne večeri

[:HR]

FEŠTA TRADICIJSKIH OBIČAJA, PLESA I VRHUNSKIH GASTRO DOŽIVLJAJA

Mala primorska mista itekako se dobro brinu za razonodu svojih gostiju, a ni mjesto Okrug u blizini Trogira u tome nije iznimka!

Trogir 1 A carli
Foto: Andrija Carli

Da će u Okrugu ovog ljeta biti veselo, vidjeli smo već iz prvih događanja u lučici Toć – naime, ondje su nastupile grupe “Twist off” i “Trio Sun” i tako začinile već dovoljno atraktivnu manifestaciju Delicije našeg kraja, koja se održala pod voditeljskom palicom popularnog Mucala!

Okrug 1

Ljubitelji dalmatinskog folklora moći će ondje uživati tijekom čitavog srpnja, zahvaljujući nastupima Kulturno-umjetničkih društava “Jedinstvo”, “Petrijevci” i “Mindula”, a naročito ce biti uzbudljiv vikend od 26. do 28. srpnja kada se na istom mjestu održavaju urnebesne “Jadranske igre” te sada već tradicionalna “Bila noć” zbog koje se redovito traži parking mjesto više!

U srpnju i kolovozu spomenuta lučica biti ce poprištem Sajamskih dana pod light motivom “Dalmacijo, sve ti cvitalo!” u sklopu kojih će se također održati atraktivni koncerti, a okruške ce goste svojim nastupima razveseliti i neki od najpoznatijih domaćih izvođača, poput Kuzme i Shaka Zulu (1.08.) ili pak grupe Magazin (7.08.).

TZ Okrug
Video Okrug

Ni ljubitelji nešto ozbiljnije glazbe neće biti prikraćeni, pošto je mjesto pripremilo prave poslastice s glazbenim predznakom-crkva Uzvišenje Sv. Križa mjesto je održavanja koncerta klasične glazbe Tamare Perc (22.07.), Tria “Lur” (3.08.) te gudačkog kvarteta Bozzotti i njihova gosta na klarinetu Jakova Kosčine (8.08.).

Kamp Labadusa

Bit ce tu i koncerata mandolinskog orekstra, smotri klapa, a da bi u Okrugu uživali baš svi uzrasti, kraj srpnja posvećen je djeci – naime, u periodu od 18. do 25.07., održavat ce se prigodne dječje predstave i radionice koje će nesumnjivo razveseliti kako najmlađe okruške goste, tako i njihove roditelje.

okrug copocabana

Ovako sadržajna ljetna ponuda nimalo nas ne iznenađuje – ovo malo primorsko misto koje živi turizam svjesno je da gostu treba ponuditi još nešto pored klasičnih sadržaja kao što su more i plaža.

Pogled na zgusnut ljetni raspored okruških događanja, pokazuje nam da se u tome itekako uspjelo.

Okrug 3

Posjetite Okrug jednom i posjetit ćete ga ponovno!

okrug copocabana panorama
Panoramski razgledajte Okrug

www.tzo-okrug.hr

Foto: arhiv Tzo Okrug
Promo

Faceboook

[:]