Blog

Splićani – dođite po svoju porciju zdravlja i vitalnosti!

[:HR]Nova Bio&bio trgovina sa preko 3000 zdravih namirnica otvorila se u Splitu!

Svježe organsko voće i povrće uz delikatesni beskvasni kruh, brojni prirodni dodaci prehrani koji će vas ojačati i pomoći da se vratite u formu već ovog ljeta: super hrana, bezglutenske namirnice i organska kozmetika svjetskih brandova – sve prirodne blagodati potrebne za dugovječan i vitalan život čekaju vas u Splitu! 

bio&bio_logo (1)

Najlipši grad pod Marjanom, na radost brojnih poklonika zdravog života, dobio je  novo mjesto zdrave ekološke kupnje i to u atraktivnom splitskom City Centru One! Trgovine ekoproizvoda domaćeg lanca zdrave prehrane Biovega, otvaraju treću splitsku lokaciju gdje možete odabrati među više od 3000 organskih i cjelovitih proizvoda domaćih i svjetskih top proizvođača.

Ice pops
Ice pops


Hrana kao otrov ili lijek – zašto se odlučiti na Bio&bio način življenja?
Zdravlje – najdragocjenija valuta današnjice

Blueberry and Blackberry smoothie shakes

U svakodnevnom  žrvnju života u kojem su stres i brzina postali glavni lajtmotiv,  učiniti nešto za sebe makar prelaskom na pokoju zdravu namirnicu ne čini se kao loša odluka. Naime, svakodnevno konzumiramo kruh, voće i povrće, a u strci i manjku vremena često ne stignemo pratiti da li su navedene osnovne živežne namirnice provjerenog organskog porijekla. Djeca svakodnevno piju mlijeko koje značajno doprinosi razvitku i gustoći kostiju no često ni tu ne stignemo napraviti selekciju. No više od svega i upravo danas, važno je znati što jedemo i kako to jedemo jer hrana može biti naš najjači lijek, a isto tako može biti i otrov koji može polako narušiti zdravlje.

 cikla-umak_54ca24ae67694_500xr

Po organski kruh, povrće i eko mlijeko u bio&bio!

U Hrvatskoj se kao najveći autoritet provjerene kupnje zdrave ekološke hrane ističu bio&bio trgovine, koje su specijalizirane isključivo za namirnice certificiranog organskog podrijetla. Dodatnu kvalitetu jamči i kriterij cjelovitosti namirnica čime se u svakom proizvodu čuva njegova puna hranjiva vrijednost.

Kako se snaći u ponudi više od 3000 zdravih artikala?

web-2014-ilustracije-kategorije-povrce_54731263362f9

Kako bi se kupci što lakše snalazili u raznovrsnoj ponudi organskih proizvoda, kojih je na bio&bio policama više od 3000, na usluzi im stoje educirani bio&bio prodavači, za sva pitanja, savjete i ideje za korištenje proizvoda.
Svi su redom i sami strastveni ljubitelji zdravog života, eko aktivisti i poznavatelji organskih namirnica.
Želite li vašu dnevnu dozu zdravlja naručiti iz naslonjača, na raspolaganju vam je izvrstan i funkcionalan web site kojim možete u svako doba obaviti narudžbu.

web-2014-ilustracije-kategorije-mlijkrok_547313024cd15

Pregledati i naručiti možete iz udobnosti svog doma, a dostava se vrši po cijeloj Hrvatskoj!
Osim kompletnog popisa impresivne ponude, na ovoj web stranici naći ćete mnoštvo korisnih savjeta, zdravih jednostavnih recepata kao i brojne blogove stručnjaka iz domene nutricionizma, fitnessa, zdrave prehrane i medicine.

store

Odakle krenuti? Top 3 preporuke za zdravi start!

1.Kruh naš svagdašnji: 100% bez aditiva i štetnih sastojaka

lustracije-kategorije-kruh

Ekskluzivno u bio&bio trgovinama dostupan je delikatesni organski beskvasni kruh koji se ručno proizvodi na najstarijem hrvatskom eko imanju Zrno. Za razliku od većine konvencionalnih vrsta kruhova, Zrno kruh NE sadrži stabilizatore, šećer, kvasac, industrijske enzime, klor, L-cistein, propinat, bojila, regulatore kiselosti, emulgatore, sumporov dioksid i benzol peroksid. Ono što čini delikatesni organski kruh posebnim su njegovi 100% prirodni i organski sastojci, spravljanje ručno s izvorskom vodom, dio brašna melje se neposredno prije zamjesa.

 2. Obilje novog organskog voća i povrća na bio&bio policama

biobio-vo-e_

Povrće i voće iz organskog uzgoja ne sadrži štetne pesticide, herbicide i ostale toksine poput konvencionalnih plodova. Osim toga ukusnije je, bogatije vitaminima i ostalim nutrijentima te je stoga neupitno zdravije.
Ponuda dnevno svježeg organskog voća i povrća u bio&bio trgovinama, odnedavno je obogaćena još većim izborom novih kultura. Uz već dobro poznate i tražene organske banane, limun, naranče, avokado, rajčice i zeleno lisnato povrće, od sada su dostupne i ekološke borovnice, dinje, lubenice, kokos, grožđe i mnoge druge.

3.Može mlijeko ali samo ako je eko

 rotator-gabriel

Za osobe koje podnose laktozu, mlijeko može imati blagotvoran učinak na organizam i to posebno kozje koje je lakše probavljivo, no samo ako je kemijski netretirano i ukoliko su se striktno slijedili organski kriteriji proizvodnje. Kozji ili kravlji mliječni proizvodi koji imaju ekološki certifikat jedini jamče kvalitetu i sigurnost s obzirom na to da prilikom proizvodnje mora biti ispunjeno nekoliko važnih uvjeta kojima ćemo vas educirati pri odabiru vaše marke mlijeka:

Jeste li znali?

1) U hranu kojom se hrane koze ili krave ne smiju se dodavati štetni pesticidi ili umjetna gnojiva.
2) Zabranjeno je dodavati hormone rasta (bovine growth hormone) kako bi se povećala proizvodnja mlijeka, a nisu dozvoljena niti zračenja kao niti genske mutacije.
3) Ne smiju se koristiti antibiotici, no ako se ipak daju, tretirana koza ili krava se ne smije vratiti u stado barem godinu dana, sve dok svi tragovi antibiotika ne budu potpuno uklonjeni iz njezinog organizma.
4) Krave i koze trebaju imati mogućnost ispaše tijekom cijelog dana, dakle to se ne smije ograničiti na samo nekoliko sati dnevno.

Ne zaboravite: Mali korak u vašoj dnevnoj rutini, može vam nemjerljivo poboljšati zdravlje a kompletna promjena vašeg lifestyle-a može vam doslovno i spasiti život.

web-2014-ilustracije-kategorije-kozmetika-1_5473161298df4
Više informacija na web stranici bio&bio.hr i besplatnom info telefonu bio&bio trgovina 0800 246 246.

Dobro nam došli! Čekamo vas u Splitu!

bio&bio.hr

Promo 29.6.2015[:]

shares