Aktivni odmor

Plešite uz glazbu do zore – Biogradska noć 2015.

[:HR]

04.08.2015.godine dođite u Biograd i plešite uz glazbu do zore koju za vas izvode kulturno-umjetnička društva, klape i bendovi. Ponudit će vam se i cijela lepeza raznih jela, koja će vam približiti izvorne okuse i mirise dalmatinske kuhinje.

Tradicionalna turistička manifestacija posvećena je Danu pobjede i domovinske zahvalnosti. Puna je doživljaja i dočaravaju se razni zvučni i svjetlosni efekti, muzički laserski program – piro muzički vatromet – defile osvijetljenih brodova, priprema specijaliteta na otvorenom  i besplatna podjela istih, nastupi folklornih skupina, klapa, Gradske glazbe, mažoretkinja, zabavljačkih skupina, jednom riječju vrlo atraktivan i zabavan program tijekom dana do duboko u noć. Prostor održavanja je biogradska riva i stara jezgra. Manifestacija okupi više od 20.000 posjetitelja.


Gdje god se održavale, ljetne su fešte duž jadranske obale događaji koje nikako ne smijete propustiti. Atmosfera koja vlada na feštama ne može se osjetiti nigdje drugdje na svijetu, a biogradska fešta prava je potvrda tome. Dođite u Biograd i plešite uz glazbu do zore koju za vas izvode kulturno-umjetnička društva, klape i bendovi. Ponudit će vam se i cijela lepeza raznih jela, koja će vam približiti izvorne okuse i mirise dalmatinske kuhinje. Biogradska fešta sigurno će vas uspjeti opustiti, nahraniti i bezbrižno zabaviti.

U sklopu manifestacije BIOGRADSKA NOĆ 2015.  održati će se:

                        – defile Gradske glazbe,  mažoretkinja ulicama grada

                        – defile osvijetljenih brodica

                        – veliki zabavno – glazbeni program na dvije pozornice

                        – nastup klapa diljem rive

                        – degustacija tradicijskih jela – prave dalmatinske spize i specijaliteta

                        – piromuzički vatromet i laser show – spektakl svijetla, zvuka i pirotehnike…..

Biograd 1

Početak manifestacije u 20,00 sati.

BIOGRAD NA MORU

Biograd virtualna

Biograd virtualna panorama

BIOGRAD NA MORU

poznati turistički, posebice nautički centar u samom je središtu Jadranske obale. Grad je narastao upravo do veličine pogodne za život po mjeri čovjeka, grad okružen modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na jedan od najslikovitijih tjesnaca – Pašmanski kanal i otočiće koji su po njemu razasuti.

Grad okružen nacionalnim parkovima i parkovima prirode, grad bogate i burne povijesti, grad dugogodišnje turističke tradicije, bogate turističke, kulturne, povijesne, sportske i ugostiteljske ponude.

Biograd je smješten na poluotoku okružen sa tri plaže: „Dražica“, „Soline“ i „Bošana“.

biograd nocna

Plaže su sjenovite pješčano – šljunčane. Na dvije plaže vijori se Plava zastava kao međunarodni simbol ekološke zaštite okoliša i održivog upravljanja i gospodarenja morem i priobaljem. Biograd je nositelj priznanja za kvalitetu življenja „Srebrni cvijet Europe“.

http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2014/05/Biograd-Veliki-stol-2-004.jpg

Grad je doslovno obećana zemlja za turiste koji žele aktivan i dinamičan odmor. Brojni sportsko rekreativni sadržaji (tenis, odbojka na pijesku, vaterpolo, košarka, rukomet, mali nogomet, boćanje, biciklizam, aquagun, parasailing, surfing, skijanje na vodi, ronjenje, škola plivanja, škola jedrenja, škola jahanja te drugi turistički programi koji pružaju gostima jamstvo da će u ponudi Biograda pronaći mnoge aktivnosti i sadržaje po svom ukusu.

Grad Vam nudi i razgledavanje podmorja polupodmornicom. Blizina 5 nacionalnih parkova te 2 Parka prirode gostima Biograda pruža mogućnost izleta u prostore iz snova.

Turistička zajednica grada Biograd na Moru
www.tzg-biograd.hr

Facebook page

Foto: Tz grada Biograda

SPONZORIRANI ČLANAK[:]