Aktivni odmor

Zabavite se u Osijeku – Pannonian Challenge je sve bliže!

[:HR]Šesnaesti Pannonian Challenge održat će se od 19. do 23. kolovoza na lijevoj obali Drave, u neposrednoj blizini osječkog poznatog kupališta Copacabana.

MG_57781

Kao i svake godine do sada i ovoga puta naši posjetitelji će imati prigodu uživati u ekstremnim scenama rolera, skatera i BMX vozača, a koncertni dio festivala obuhvatiti će punk rock, reggae, hip hop i elektronsku glazbenu scenu” najavio je festival Zdenko Liška ispred udruge Pannonian.

MG_57542

Po pitanju extreme sportova Osijek ove godine nisu zaobišla poznata i neka nova imena svjetskih vozača. Svoje vještine ponovno će predstaviti višestruki prvak X-Gamesa Daniel Dhers, ‘ambasador’ PC-a Senad Grošić, Michael Beran, Spencer Bass, Danny Josa, Brad Simms, Daniel Wedemeijer, Bobo Ujvari, Daniel Juchatz, a svoj dolazak najavili su i najbolji europski skater, Litvanac Madarsa Apse te Amerikanac Korey Waikiki – jedan od trenutno najboljih svjetskih rolera. Sportski program trajat će 3 dana, a uključivati će Inline natjecanje 20.8., skate natjecanje 21.8. i BMX natjecanje 22.8.

MG_59802

Ono što već svi željno očekuju je i ovogodišnji glazbeni program. Line-up je složen da zadovolji posjetitelje raznih dobnih skupina i preferencija i sigurno će sadržajno zadovoljiti glazbene apetite naših posjetitelja a posebno ćemo izdvojiti svjetsku zvijezdu Balkan beata Kirila Dzaikovskog koji u svojoj osmeročlanoj postavi dovodi i američku pjevačicu TK Wonder i MC Waspa, hrvatske punkere Hladno pivo i slovensko-hrvatski DJ dvojac Vanillaz koji dolaze u društvu Wishlist te mnogi drugi, a više o glazbenom programu kao i detaljnije informacije o ovom spektaklu, potražite na 2015.pannonian.hr.

MG_58191

Izvor:  Muzika.hr
Fotografije:  2015.pannonian.hr[:]