Gastro

100% za domaće proizvode? Posjetite ovaj vikend 100% zagorsko!

[:HR]Domaće, zdravo, autohtono i 100% zagorsko – ljubitelji dobre hrane i kreativnih proizvoda, ne propustite brojna tradicijska ekološka blaga koja stižu idući vikend u Zagreb!

[pdf-embedder url=”http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2015/09/PRIPREMA-letak.pdf”]

Kad? Petak i subota 18. i 19. rujna 2015.
Gdje? Na trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu

IMG_0110

Kupinovo vino, đemovi, sokovi, grah, ljuti feferoni, sušena aronija, vrhunska vina, štrukli, med, ukusni sirevi, domaći pekmez, ajvar, suhomesnati proizvodi, ljekovite kreme te čajevi i začini svih vrsta – sve to pa i više od nabrojanog dolazi nam idući vikend na Trg bana Josipa Jelačića!

IMG_9802

Centar Zagreba i ove godine će ugostiti ponajbolje zagorske izlagače koji će izlagati vrhunske poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način.
Ljubitelji tradicijskih obrta također neće ostati zakinuti za atraktivne proizvode iz tradicijske škrinjice bogate prošlosti.
Najmlađe će tako opet razveseliti drveni avioni, muzički instrumenti, šareni autići, konjići i šarene lutkice, različiti suveniri Krapinsko zagorske županije, a ljubitelje ukrasa razveseliti će unikatno ručno rađeni nakit vlastite proizvodnje i dizajna.

igračke 100 posto zagorsko

Za one koji žele saznati više o Krapinsko – zagorskoj županiji, biti će na raspolaganju brojne informacije vezane za turističke obrte i usluge. Posjetite štand Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije, te brojne štandove najpoznatijih zagorskih seoskih domaćinstava i već glasovitih vinara (Bodren, Vuglec, Sever, Bolfan Micak i ostali..), a na raspolaganju su vam i štandovi hotelskih kuća, agroturizama, Muzeja Hrvatskog zagorja i brojni drugi koji će vam rado predstaviti detaljnu ponudu Hrvatskog zagorja).

P1010879

Kupnjom nekih od ovih proizvoda imate priliku upoznati autentičnu dušu bajkovitog Hrvatskog zagorja u čijim se domaćinstvima i dan danas njeguje duh tradicijskih obrta koji doprinose stalnoj revitaliziciji bogate domaće baštine.

P1010884

A bogata tradicijska baština u kojoj svoje mjesto počasno zauzimaju najbolji autohtoni proizvodi, promovira čitavu županiju kao poželjnu turističku destinaciju bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.
Otkrili su to već brojni domaći i strani izletnici, kojima je Zagorje priraslo srcu.

IMG_0550

Iskoristite priliku u kojoj Bajka na dlanu dolazi vama i posjetite 100% Zagorsko – pronaći ćete sigurno nešto za sebe.

IMG_0683

Za sve informacije posjetite stranice Krapinsko zagorske županije, ili Facebook stranicu “100% zagorsko”.

MG_2311

Dobro došli!

Zagorje_Logotipi-1[:]