Gastro

Splitska Paradigma otvara se u Zagrebu kao pop up restoran

[:HR]

Splitski restoran Paradigma, član europske udruge restoratera Jeune Restaurateur d’Europe, se privremeno seli u Zagreb. Otvaranje pop upa, odnosno privremenog restorana u Zagrebu je planirano za 11. studenoga na adresi Vlaška 55.

Paradigma

Paradigma će se na zagrebačkoj adresi zadržati četri mjeseca. Uz cijeli splitski tim koji se seli u Zagreb, Paradigma će u glavni grad donijeti i svoj inovativni pristup mediteranskoj kuhinji. Jelovnici će biti koncipirani tako da gostima ponude najbolje od dva svijeta, mediteranski štih i recepture po kojima je Paradigma već prepoznata kao i jela inspirirana kulinarskom tradicijom Zagreba i lokalno dostupnim namirnicama.

Paradigma 1

Prema riječima izvršnog direktora Zorana Pejovića, pop up restoran u Zagrebu, u tihim mjesecima zime u Splitu, se nametnuo kao prirodan potez obzirom na značajan broj zagrebačkih gostiju koji pohode restoran u ljetnjim mjesecima, kao i želju cijelog tima da se upozna s novim namirnicama, proširi vidike i postavi sebi nove i veće izazove.

Paradigma je splitski fine dining restoran koji poslužuje inovativna jela inspirirana mirisima i okusima tradicionalnih mediteranskih kuhinja komplementirana selekcijom vina s obala zemalja koje izlaze na sredozemlje. Prepoznata kao prvi fine dining restoran u gradu, restoran Paradigma dio je grupacije Paradox Hospitality koja još vodi i poznate splitske ugostiteljske objekte Paradox Wine & Cheese Bar i slastičarnu Creme de la Creme.

Foto: HotSpots[:]

shares