Hot Spots destinacije

Ljupki Daruvar stiže u Zagreb! Otkrijte ga ove subote na Cvijetnom trgu

[:HR]Posjetite ovog vikenda (subota 24.10.2015.), Cvijetni trg u Zagrebu i upoznajte se s još jednim blagom hrvatske turističke ponude koje leži nadomak Zagreba!

zdral-julijev-park-daruvar

Grad Daruvar i Turistička zajednica Daruvar – Papuk organiziraju predstavljanje turističke ponude destinacije Daruvar – Papuk, na Cvjetnom trgu u Zagrebu, u periodu od 08,00 – 21,00 sat.

daruvarsko_vinogorje_4

Cjelodnevna manifestacija raskošne ponude zelenog kraja, pokazat će i prikazati bogatstvo i potencijal destinacije. Od termalnih voda, do bogate tradicije vinarstva i vinogradarstva i gastronomije, Daruvar će se predstaviti zagrepčanima i njihovim posjetiteljima kroz objedinjenu ponudu svih svojih brojnih aduta:

Na Cvjetnom trgu, u subotu, predstavit će se turistički ponuđači na 14 štandova;

aquae_balissae_1

Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park “Aquae Balissae” će predstavljati najstariju tradiciju, a to su termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana,

Daruvar gastro eno

Bogata povijest i tradicija vinogradarstva i vinarstva pretočena u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstavit će članice Daruvarske vinske ceste kvalitetnim daruvarskim vinima, također će u ponuditi biti i kuhano vino, dok će kompletnu ponudu upotpuniti i ponuda jedinstvenih sireva Biogal sirena i OPG-a Jareš te ponuda jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva.

eno-gastro-ruta

Također svoju ponudu će predstaviti i OPG Vončina sa svojim domaćim džemovima, pekmezima, zatim Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire i daruvarske likere, a Ekonomska i turistička škola Daruvar će predstaviti Slatke suvenire koje sami rade i za koje su osvojili međunarodno priznanje u 2015. godini, dok će Udruga Korak dalje Daruvar svim zainteresiranima ponuditi unikatne rukotvorine svojih članova.

Sve prisutne na Cvjetnom trgu, od 10,00-16,00h zabavljat će tamburaši KUD-a “Kamen” Sirač koji će kroz pjesmu predstaviti i etno tradiciju te kulturno nasljeđe destinacije.

DOĐITE NA CVJETNI TRG DANA 24.10.2015. TE UPOZNAJTE DARUVAR I ZAVOLITE ŽIVOT!

ljecilisni-perivoj-julijev-park

Fotografije preuzete: www.visitdaruvar.hr[:]