Aktivni odmor

17.0 Biograd Boat Show

[:HR]

NAJVEĆA IZLOŽBA PLOVILA U HRVATSKOJ

Biograd_boat_show2_1287735429

Kada: 22. listopad 2015. – 25. listopad 2015.

 

U Biogradu na moru počeo je 17. Biograd Boat Show, sajam koji će ove godine potući sve svoje rekorde. Sajam ponovo bilježi rekordan interes domaćih i međunarodnih izlagača,  sa preko 300 izlagača i više od 300 plovila. 

16 godina stalnog rasta rezultiralo je najvećom izložbom plovila u Hrvatskoj i široj regiji. BBS 2014 postavio je nove rekorde sa  više izlagača, novih plovila i premijera nego ikad prije.

biograd nocna

Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada sa šarmom, prihvatljivim cijenama i kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Pokretni pontanski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naš Boat Show Doživljaj

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati.

Biograd boat show_3

Mi to nazivamo “Boat Show doživljaj”, a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji  manifestaciju doživljavaju kao odmor.

Biograd boat show_2

PRISTUP DO SREDNJE – EUROPSKIH KLIJENATA

Sajam ima snažan ugled u centralnoj Europi, te privlači mnogo posjetitelja iz susjednih zemalja.
Mnogi od njih već posjeduju plovila sa bazom u Biogradu, dok su drugi jedni od tisuće posjetitelja raznih događanja koji se uvijek rado vraćaju.

01

 

regata biograd 2

BIOGRAD – IDEALNA DESTINACIJA ZA LJUBITELJE ADRENALINA I AKTIVNOG ODMORA

Grad Biograd destinacija je koja i u posezoni posebnu pozornost posvećuje gostima željnima aktivnog odmora!

BICIKLIRANJE (2)

Imajući upravo takve goste u vidu, grad je izgradio moderan tenis centar, a u ponudu uveo široku lepezu sportsko-rekreativnih sadržaja: košarku, rukomet, boćanje, mini golf, mali nogomet…

35

Idealno okružje za nautički turizam.

 

10

 

PROMATRAJTE PTICE NA VRANSKOM JEZERU. Tenis centar sa čak 20 terena sa zemljanom ili tvrdom podlogom i nocnim osvjetljenjem, tereni za odbojku na pijesku, dobro razrađene biciklističke rute koje vode prema Pakoštanima i oko Vranskog jezera, trekking po otoku Pašmanu ili pak terapijsko jahanje konja na ranču u Jankolovici te čitav niz sportova na vodi, tek su dio iznimne ponude sadržaja koje ovdje možete prakticirati!

13

No, nama se naročito svidio birdwatching – promatranje ptica na Vranskom jezeru! Odaberite pravu lokaciju i uvjete, i ne propustite rijetku priliku za opažanje većine značajnijih mediteranskih vrsta u atraktivnom i divljem okolišu jadranske obale!

18 (2)

 

 

Biograd virtualna

www.bbs.com.hr

Foto: Tz grada Biograda, BBS[:]