Hot Spots destinacije

Ne propustite: Posljednja izvedba sjajnog mjuzikla o Hrvatskom zagorju!

[:HR]Saznajte zašto je ovaj mjuzikl postao jedan od najpoznatijih zagorskih brandova i zašto ga je posjetilo više od 6000 ljudi.

Foto (300)

O kvaliteti mjuzikla govore sve rasprodane izvedbe u Festivalskoj dvorani na premijeri i pretpremijeri 6. i 7. listopada 2013.
Nastavila su gostovanja u Mariji Bistrici, GK Komediji, ljetnoj pozornici Bundek, HNK Varaždin.

unnamedProdukcija mjuzikla je dosad neviđena u Zagorju, s više od 25 plesača i pjevača i još 20 ljudi u timu, koji se brinu da se ovaj veliki projekt odvija bez grešaka. Pet zanimljivih priča o Hrvatskom zagorju na zanimljiv i inovativan način, vode vas od Krapinskih neandertalaca, Veronike Desiničke, Matije Gupca, Ljudevita Gaja i zagorskih termi. Povijest magičnog Hrvatskog zagorja, ispričana na nesvakidašnji i kreativan način, koji dopire do srca i emocija svih posjetitelja.

unnamed (2)Preporuka svima je da ne propuste priliku pogledati mjuzikl Zeleno blago po posljednji puta, jer mjuzikl završava ciklus svojih nastupa.

zeleno blago 1
Uz postojeće vrhunske pjevače soliste Tihomira Kožinu, Sementu Rajhard, Tomislava Puntarića, kao pojačanje dolazi Bruna Oberan, finalistica prošle sezone Voice Hrvatska i pjevačica Studio banda. Izvrsne kritike i odličan odaziv publike pravi su poziv na zeleni spektakl za cijelu obitelj.

Foto (190)
Dođite i uživajte u jedinstvenom presjeku kulture, zabave i povijesne priče ispričane kroz izvrsnu glazbu i predivne glasove mladih talentiranih sudionika ovog jedinstvenog mjuzikla!

Kada?
15.studenog 2015 u 19:30h, u Krapini.

[pdf-embedder url=”http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2015/10/A3-novi.pdf”]

Zagorje_Logotipi-1[:]